Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véleményetek szerint 4 és fél...

Véleményetek szerint 4 és fél hós babának a háztartási keksztől fájhat a pocakja éjszakánkét?

Figyelt kérdés

Reszelve kap egy teáskanálnyit egy nap.Pálcát nem kell törni felettem én döntöttem így hogy kapja.

Éjszakánként felkel minimum 2-szer,holott 6 hetes korától végigalussza az éjszakákat.Alapvetően is hasfájós de ez éjjel sosem mutatkozott.

2012. márc. 26. 11:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
29%
Igen, 8 hónapos kortól kaphatott volna. Én nem török pálcát, csak nem értem, hogy egyeseket mi motivál, hogy így tönkretegyék a gyereket.
2012. márc. 26. 12:01
 2/23 anonim ***** válasza:
56%
Hogy lehet egy 4 és fél hónaposnak kekszet adni? 6 hós kor alatt én biztosan nem adnék. Ne adj neki és majd kiderül, hogy attól kelt-e de biztos, hogy nagyon megterheli a gyomrát.
2012. márc. 26. 12:02
 3/23 anonim ***** válasza:

Szerintem fájhat neki, de nem biztos, hogy ezért kel éjszakánként.

Én is adtam az enyémnek, mert nem volt tejem, így a tápszer mellé 4 hónapos kortól hozzátápláltam. Neki fájt a pocija a keksztől, így pár hétre eltettük, később újra próbálkoztunk, akkor már nem fájt neki.

Lehet növekedési ugrás is, ami miatt felkel.

Eszik éjjel? Mennyit?

Ha normál adagot megeszik, akkor nem a keksz miatt ébred.... hanem éhes.

Próbáld ki, hogy 1-2 napig nem adsz neki. Ha úgy tud aludni, akkor várj még egy picit a keksz bevezetésével, lehet, hogy még nem érett meg az emésztőrendszere a gluténra.

2012. márc. 26. 12:02
 4/23 anonim ***** válasza:
fájhat szerintem,főleg ha eddig anyatejes volt.próbáld ki pár napig,hogy nem adod és mi történik. de ha glutént akarsz bevezetni akkor ne kekszel kezd,abba ki tudja mi van.van a hollének vagy alnaturának tönkölybúza pelyhe,abból lezd kis kanállal és ezt fokozatosan növeld,mi így vezettük be és soha nem fájt a pocija tőle
2012. márc. 26. 12:04
 5/23 anonim ***** válasza:
A ht keksz kb. cukor es liszt kevereke. Egyikre sincs szuksege egy 4 honaposnak. Igen, fajhat tole a hasa.
2012. márc. 26. 12:07
 6/23 anonim ***** válasza:
és nyilvánvaló,hogy nem tönkretenni akarod a gyereket,csak nehéz dönteni,mert mindenki mást mond! amúgy én csak hónaposan adtam nek és azt is mondják,hogy akkor nem lesz gluténallergia,ha a bevezetése után még legalább 2 hónapig kap anyatejet
2012. márc. 26. 12:07
 7/23 anonim ***** válasza:
7 hónaposan,ez lemaradt
2012. márc. 26. 12:08
 8/23 A kérdező kommentje:

Nem anyatejes,nyilvánvaló ha az lenne akkor tejcin kívül semmit nem kapna.

De azért egy teáskanálnyit ne hívjunk már tönkretevésnek.

Nekünk anno jó volt a mostani babáknak nem?!Ugyanez a helyzet az édesköményteával a dokink szerint.

2012. márc. 26. 12:14
 9/23 anonim ***** válasza:
46%

Ha már adsz neki akkor miért HT kekszet? Tele van minden sz@rral.

Kedvencekhez adom Elrejtem

Termékleírás:

Háztartási keksz összetevői: búzaliszt, cukor, növényi olaj, glükóz szirup, térfogatnövelő szerek, só, aromák, lisztkezelőszer.

Glutént, szulfitot tartalmaz.

Aztán csodálkozol hogy fáj ...

2012. márc. 26. 12:20
 10/23 anonim ***** válasza:
Én 30éves vagyok,és anno nekem sem adott édesanyám ilyen korán kekszet.A régi öregek,akik még a mi anyáinkat "tanították" egyszerűen csak tudták, hogy még nem szabad, de ma már tudjuk, hogy azért nem,mert a kis emésztőrendszere nincs rá felkészülve.Ha éhesnek találod,próbáld meg a főtt krumplit inkább, vagy az Organix gabonapépet,amit már ilyenkor lehet adni,és kb. 400 Ft egy csomag a Tescoban.
2012. márc. 26. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!