Véleményetek szerint 4 és fél hós babának a háztartási keksztől fájhat a pocakja éjszakánkét?
Reszelve kap egy teáskanálnyit egy nap.Pálcát nem kell törni felettem én döntöttem így hogy kapja.
Éjszakánként felkel minimum 2-szer,holott 6 hetes korától végigalussza az éjszakákat.Alapvetően is hasfájós de ez éjjel sosem mutatkozott.
Szerintem fájhat neki, de nem biztos, hogy ezért kel éjszakánként.
Én is adtam az enyémnek, mert nem volt tejem, így a tápszer mellé 4 hónapos kortól hozzátápláltam. Neki fájt a pocija a keksztől, így pár hétre eltettük, később újra próbálkoztunk, akkor már nem fájt neki.
Lehet növekedési ugrás is, ami miatt felkel.
Eszik éjjel? Mennyit?
Ha normál adagot megeszik, akkor nem a keksz miatt ébred.... hanem éhes.
Próbáld ki, hogy 1-2 napig nem adsz neki. Ha úgy tud aludni, akkor várj még egy picit a keksz bevezetésével, lehet, hogy még nem érett meg az emésztőrendszere a gluténra.
Nem anyatejes,nyilvánvaló ha az lenne akkor tejcin kívül semmit nem kapna.
De azért egy teáskanálnyit ne hívjunk már tönkretevésnek.
Nekünk anno jó volt a mostani babáknak nem?!Ugyanez a helyzet az édesköményteával a dokink szerint.
Ha már adsz neki akkor miért HT kekszet? Tele van minden sz@rral.
Kedvencekhez adom Elrejtem
Termékleírás:
Háztartási keksz összetevői: búzaliszt, cukor, növényi olaj, glükóz szirup, térfogatnövelő szerek, só, aromák, lisztkezelőszer.
Glutént, szulfitot tartalmaz.
Aztán csodálkozol hogy fáj ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!