Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véleményetek szerint 4 és fél...

Véleményetek szerint 4 és fél hós babának a háztartási keksztől fájhat a pocakja éjszakánkét?

Figyelt kérdés

Reszelve kap egy teáskanálnyit egy nap.Pálcát nem kell törni felettem én döntöttem így hogy kapja.

Éjszakánként felkel minimum 2-szer,holott 6 hetes korától végigalussza az éjszakákat.Alapvetően is hasfájós de ez éjjel sosem mutatkozott.

2012. márc. 26. 11:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
igaz nem 4,5 hósan, de 5. hónapban már nekem kimondottan ajánlotta a védőnőnk h napi 1 fél, vagy 2 naponta 1 egész háztartási kekszet reszeljek a gyümölcsébe! nálunk az almától volt hasfájós. hagyd ki egy pár napig és majd meglátod!
2012. márc. 26. 12:22
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

Így van, nálunk is az almától volt hasfájás még az elején.

Én is darált kekszet adtam neki gyömölccsel. Más anyuka meg lereszeli a babapiskótát...na abban is mi lehet? Törik a pálcát itt rendesen!

Nem biztos hogy a keksztől fáj a poci, volt nekünk is végigalvós időszakunk, aztán ennek gyorsan vége lett, most már két éves, de még mindig felkel.

Nem lett a keksztől semmi baja, 5hónapos korától adtam neki.

2012. márc. 26. 12:42
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
Nem pálcatörés, de 4 és fél hónaposnak még árt a keksz! Én nem értem, hogy a védőnő, meg a gyerekorvos ezt nem mondja el??? 6 hónapig csak tápszer, vagy anyatej. Ha kevés neki, akkor több tápszer. Egy kis gyümölcsöt még el tudok fogadni úgy 5 hónapos kortól, de kekszet??? Pláne, ha hasfájós???!!! Ha nem attól fáj a hasa se adj neki szerintem. És nem igaz, hogy amikor mi kicsik voltunk, nekünk már ilyen korán kekszet adtak.
2012. márc. 26. 14:18
 14/23 A kérdező kommentje:

Akkor nem mindenkinek,de én kaptam kekszet és állítólag kutya bajom sem volt.Tápisoknál a hozzátáplálás ergo gyümölcs 4 hós kortól lehetséges.Akkor a tejpépért valószínűleg meg is köveznétek néhányan,pedig imádja.

Köszönöm a válaszokat.

2012. márc. 26. 15:32
 15/23 anonim ***** válasza:
64%

Mi a fészkes fenének kérdezel az isten szerelmére, ha ennyire okos vagy és nem lehet ,meggyőzni a hülyeségről...????

Add csak a babának az üres kalóriát meg a vegyszereket vele, biztosan jót tesz. Ha neked nem lett bajod, akkor neki sem lesz természetesen.. csak akkor mi a francnak kérsz véleményt?

Igaz, hogy van sinlac, ami éppenséggel hipoallargén és ugyan úgy telít, de a végén még jól fog aludni a baba..

2012. márc. 26. 15:47
 16/23 anonim ***** válasza:
2. vagyok. A tejpép nem olyan gáz. Ebből látszik, hogy cseppet sem vagy képben, ne haragudj. Kicsit után kéne nézni a dolgoknak mert magatokkal szúrsz ki. Azt se tudod mit csinálsz.
2012. márc. 26. 18:52
 17/23 anonim ***** válasza:
Ezek szerint csak megártott neked is az a keksz-kedves kérdező , biztos a sok tartósítószer viselte meg agysejteket.Szánalmas.Kínozd csak a babád ,akkor is ha látható hol a hiba.
2012. márc. 27. 10:40
 18/23 anonim ***** válasza:
a tejpépet 4 hónapos kortól kaphatja ,gondolom nem attól bömböl szegény
2012. márc. 27. 10:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Kekszet is lehetne 4 hónapostól de nem HT-t !!! Nem tudom miért sajnálja valaki a babájától a minőséget .Nem egy ökör ára a babakeksz.
2012. márc. 27. 10:42
 20/23 anonim ***** válasza:
89%
Hát jól lepontoztátok a kedves kérdezőt.......nekünk pl a védőnénink ajánlotta a napi egy fél ht keksz ledarálását és a gyümibe tegyem bele.az egy dolog hogy vettem neki baba kekszet amiben glutén van, mert ugye most mindenki azt mondja hogy 4 hónapos kortól el kell bevezetni a glutént.De szerintem nem kell így le pontozni a kedves kérdezőt.nem okos tojás de Ő így tudta.nekem is első babám és én is itt tudok meg dolgokat ezen az oldalon.Azért van hogy kérdezzünk meg válaszolgassunk nem azért hogy egymást bántsuk......
2012. márc. 27. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!