Kismamák, ti milyen gyakran éltek házaséletet?
Még annyit,hogy azért az is árulkodó,hogy nem csak engem pontoztatok le a véleményemért,hanem azt a válaszolót is,aki azt írta,naponta-kétnaponta szeretkeznek!Akkor nézzetek már magatokba,már aki pontozott,hogy miért is tette???Mert akinek rendben van hogy nincs szex,az miért pontozgatja le azt aki meg szexel???
(7-es 74%-os vagyok,pontozzátok le a többi válaszomat is nyugodtan)
Szerintem is igaza van a 7. válaszolónak! A szexmentes időszak szülés után (ha egészségileg minden rendben) véleményem szerint elnyúlhat 1-2 hónapig. DE! A legtöbben 25-30 év között szüljük a gyermekeket. Nem tudom elhinni, hogy egy egészséges nő és egy egészséges férfi megelégszik havi 1-2 együttléttel. Ez nem normális. Nekem is van 2 gyermekem, egy 3 és fél éves és egy 6 hetes. Marha fáradt vagyok estére, de már alig várom a 6 hetes kontrollt, mert nagyon hiányzik a szeretkezés. Az én férjem is nagyon fáradt szokott lenni estére, ettől függetlenül kívánja az együttlétet.
Mi nők sokmindent kibírunk, akár éveket is szex nélkül, de egy egészséges, fiatal férfi nem, akármennyire is szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!