Felidos kismamak, milyen gyakran eltek hazaseletet?
Figyelt kérdés
Mi eleg gyakran,kb.ketnaponta,remelem nem art a babonak...2009. ápr. 17. 19:44
1/5 anonim válasza:
Szia! Mi egyszer sem :). Kibírjuk ezt a 9 hót...
2/5 anonim válasza:
Ha a doki nem tiltotta volna meg problémák miatt, akkor mi is élnénk :( De így már 11 hete nem!!!!!!! Jó nektek, nem hiszem, hogy baj lenne, ha nem érzel semmi rosszat.
24hetes
3/5 anonim válasza:
Szia!
nekem már meg van a babym,de mi is sokat voltunk együtt :) és sokkal jobb volta várandóság alatt a szex!!
Semmi baja nem lesz a babynek. Állítólag ha orgazmusod van a z méhösszehúzódást eredményez és a baba azt érzi hogy hullámzik a magzatvíz. Ki tudja,igaz-e? :S
4/5 anonim válasza:
1.vagyok. Igaz nekem van elég bajom sajna....ha nem lenne talán mi is :)
5/5 anonim válasza:
Általában hetente 1x. Úgy tudom ha a doki valami miatt nem tiltott el akkor nyugodtan lehet együtt lenni, amíg nincs vérzés vagy hasgörcs utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!