Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kismamák melyik popsitörlőt...

Kismamák melyik popsitörlőt használjam, ami nem hideg a babának?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam már többet,de mindig sír ha törlöm és szerintem azért,mert hideg neki.
2012. febr. 8. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Használj langyos vízzel itatott vattát popsitörlő helyett, amíg picit nagyobb lesz a baba, gondolom még elég pici lehet.
2012. febr. 8. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Mert hogy amúgy szoba hőmérsékletű, ha a szobában tartod, csak hát a 36-37 fokos kis teste hidegnek érzékeli, a majd 10 fokkal hidegebbet.

első

2012. febr. 8. 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az összes olyan hőmérsékletű, amilyen a szoba hőmérséklete...

Tedd mondjuk a radiátorra, és ott melegebb lesz.

Vagy hasznélhatsz meleg kamilla teát. Előre lefőzöd, és használat előtt pici rámelegítesz, hogy testhőmérsékletű legyen. És arctörlő pamaccsal használhatod.

2012. febr. 8. 09:43
 4/10 anonim ***** válasza:

MIvel ezek nedvesek, mindegyik hideg lesz ka hiveszed.

Három dolgot tehetsz:

1. amit az előttem író javasolt

2. megmelegíted a kezdeben mielőtt törölsz

3. a radiátoron tárolod

Egyébként az eddigi tapasztalatom szerint a Neogranormin törlőkendő a legszárazabb, az talán nem lenne neki olyan hideg.

2012. febr. 8. 09:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha radiátorra teszi, akkor kiszárad, és akkor meg nem sok értelme. Bár azt meg lehet tenni, hogy a törlőkendőket kiszárítod, és utána langyos vízzel átitatod használat előtt, de szerintem ez elég nagy macera, akkor már inkább a vatta... első
2012. febr. 8. 09:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Neke a fürdőben is van egy csomaggal,amit praktikussági okokból a radiátoron tartok,mert ott van hely és ott esik kézre.

Nem száradt ki!

Tény,hogy oda kell figyelni arra,hogy mindig rendesen vissza legyen zárva.

2012. febr. 8. 09:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Rendesen visszazárva nem szárad ki, én is a radiátorra teszem.
2012. febr. 8. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:

De ari kérdés! :D

Nem a törlőtől függ, hogy hideg-e, jól írták, tedd a radiátorra, csak mindig jól zárd le, hogy ne száradjon ki.

2012. febr. 8. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:
viccen kívül láttam a neten popsi törlő melegítő készüléket:)jót nevettem rajta hogy miket ki nem találnak már.... itt van [link]
2012. febr. 8. 12:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát pedig én "nagy dolog" után a saját popsimat is a "hideg popsitörlővel" törlöm, és semmi bajom tőle, igaz nem két óránként...

Itt csak annyiról van szó, hogy a baba még valószínűleg túl pici, újszülött lehet, és ilyenkor főleg egy kis súlyú baba érzékenyebb az ilyesmire.

Egyik gyerekem nekem is ilyen volt, hősugárzó kellett neki, és csak akkor nem ordított a fürdővízben, amikor az 40 fokos volt. (Nem akartuk elhinni, de így volt!) Aztán két-három hónap után elmúlt az érzékenység.

Hát ha ezért vesz valaki egy ilyen "kütyüt", akkor hajrá!

(Számomra ez a bevásárlókocsi-ülésmelegítővel egy kategória. Mindenből megpróbálnak pénzt csinálni...)

2012. febr. 8. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!