Kismamák melyik popsitörlőt használjam, ami nem hideg a babának?
Mert hogy amúgy szoba hőmérsékletű, ha a szobában tartod, csak hát a 36-37 fokos kis teste hidegnek érzékeli, a majd 10 fokkal hidegebbet.
első
Az összes olyan hőmérsékletű, amilyen a szoba hőmérséklete...
Tedd mondjuk a radiátorra, és ott melegebb lesz.
Vagy hasznélhatsz meleg kamilla teát. Előre lefőzöd, és használat előtt pici rámelegítesz, hogy testhőmérsékletű legyen. És arctörlő pamaccsal használhatod.
MIvel ezek nedvesek, mindegyik hideg lesz ka hiveszed.
Három dolgot tehetsz:
1. amit az előttem író javasolt
2. megmelegíted a kezdeben mielőtt törölsz
3. a radiátoron tárolod
Egyébként az eddigi tapasztalatom szerint a Neogranormin törlőkendő a legszárazabb, az talán nem lenne neki olyan hideg.
Neke a fürdőben is van egy csomaggal,amit praktikussági okokból a radiátoron tartok,mert ott van hely és ott esik kézre.
Nem száradt ki!
Tény,hogy oda kell figyelni arra,hogy mindig rendesen vissza legyen zárva.
De ari kérdés! :D
Nem a törlőtől függ, hogy hideg-e, jól írták, tedd a radiátorra, csak mindig jól zárd le, hogy ne száradjon ki.
Hát pedig én "nagy dolog" után a saját popsimat is a "hideg popsitörlővel" törlöm, és semmi bajom tőle, igaz nem két óránként...
Itt csak annyiról van szó, hogy a baba még valószínűleg túl pici, újszülött lehet, és ilyenkor főleg egy kis súlyú baba érzékenyebb az ilyesmire.
Egyik gyerekem nekem is ilyen volt, hősugárzó kellett neki, és csak akkor nem ordított a fürdővízben, amikor az 40 fokos volt. (Nem akartuk elhinni, de így volt!) Aztán két-három hónap után elmúlt az érzékenység.
Hát ha ezért vesz valaki egy ilyen "kütyüt", akkor hajrá!
(Számomra ez a bevásárlókocsi-ülésmelegítővel egy kategória. Mindenből megpróbálnak pénzt csinálni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!