Hogy vannak a Babáitok ebben a hideg havazásban?
nem értem, miért zárkóztatok be? mert egy 1-6 hetes babával tök oké, hogy nem mentek ki, na de egy 7 hónaposnak igenis meg kell mutatni mi az a hó! meg kell fognia, minden irányból meg kell nézni, éreznie kell, hogy hideg van, ne vedd el tőle ezt az élményt csak mert "jobb félni"
enyém kicsit nagyobb már, egész nap szánkóztunk. apropó szánkó, a fiam ennyi idősen már szánkózott, szóval holnap mozduljatok ki egy órácskára, jó melegen öltöztesd fel és élvezzétek a telet :)))
Nekünk mondjuk azt mondta a védőnő, hogy ebben a hidegben max fél óra legyen, amit kint töltünk.
egyébként szeret sétálni (gondolom, mert csendben nézeget mindig), de ha nem megyünk akkor annyira jó napjai vannak. Nem zavarja be az alvását, stb. UH nálunk ilyen gond nincs.
Mit kell megijedni egy kis hótól? Igenis tudja, milyen az, érezze, hogy hideg, tapad, súszik, stb.
Menjetek ki nyugodtan, ha jól felöltözteted, nem kell tíz perc múlva beráncigálni, fél-1 órát nyugodtan kinn lehettek. Menjetek szánkózni, hógolyózzatok, építsetek hóembert.
De szerintem itt TE utálod a teled, gyűlölsz kimenni és a gyerek jó ürügy, h benn maradhass. Így viszont mit szokik meg? H hú, hideg van, sza.r az egész, rühelljük a telet.
Hm.. köszönöm a válaszokat!
Nyári baba, úgyhogy a nyári 40 fokkal nincs bajunk egyik kommentelő :)
Utolsó, ÉN NEM GYŰLÖLÖM a telet, ezt melyik mondatomból gondoltad???
Tegnap mikor kérdeztelek titeket (teljesen jó hiszemmel) elért minket a szél és a rettentően szitáló hó :(
Persze hogy még a kutyát sem küldi ki az ember, előtte nap viszont pedig bereccsentett az idő nagyon....!
Ma viszont kitisztult az idő, nem fújt a szél és friss volt a levegő mert a havazás lehozta az összes szmogot! És igen megfogta megnézte a havat....! :)
Nagyon szurkálós piszkálós kommenteket kaptam, :( :( kivéve egy kettő! Bocsi hogy mertem kérdezni! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!