Hány hetesen vitted ki elsőként sétálni a babád? Kedden lesz 3 hetes a babám és még a levegő hozzászoktatáshoz se kezdtünk neki a hideg miatt. Pedig már úgy vinném sétáltatni.
Várj még egy hetet!!!!Legalább...utána jobb időt mondanak.
a hétre -20 fokot ígérnek...nem szabad kivinni!!!
Az okosok szerint -5 fok alatt egyáltalán...de valahol igazuk is van.
Én 1 hetesen kivittem a teraszra, másfél hetesen már sétáltunk vele. De ez tavaly február végén volt, amikor enyhe volt az idő.
Szerintem ne vidd ki, nemsokára talán jön egy kis enyhülés.
De ha jól beöltözteted, az ablakot kinyithatod. Nem vagyok ennek a híve, de most nagyon hideg van, nem látok más megoldást.
Én tavaly januárban szültem. 2 hetes korától szépen felöltöztettem és szellőztettem. Ez ment 1 hétig. Aztán 3 hetesen kivittem először 5 percre, másnap 10 percre, aztán negyed órára...
De hozzá teszem, akkor nem volt ilyen hideg.
Én még a helyedben várnék 1 hetet. Addig próbáld ki ezt a szellőztetést...hagyj szokja a levegőt!
Én tavaly nyáron szültem és első anyukaként 3 hetesen mentünk le először sétálni a lányunkkal.
Úgy felöltöztettem, mintha ősz lenne. Meleg kabát, hosszú ujjú body, vastagzokni, harisnya, bélelt nadrág, kocsicipő, vastag sapka és vastag takaró rá.
Nagyon féltettem, kicsit fújt is a szél .. 7 °C volt !!!
Aztán szeptemberben pár hónaposan 40°C melegben (nálunk fent az erkélyen 45°C volt!!!) ujjatlan bodyban sétáltunk az árnyékban. Amikor kezdett lemenni a nap, akkor betakartam egy textilpelussal.
Mi átmentünk egy nyár alatt a két végleten. Most, hogy kicsit idősebb, már nem aggódom magam halálra.
Megnézem hány fok van kint. max. -10-ig megyek le vele, de akkor is a boltba.
Viszont 0 °C felett képes vagyok 1-2 órát is sétálni. Ő ilyenkor jókat alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!