Kismamák, ti milyen gyakran éltek házaséletet?
" Várandósság előtt szinte napi volt. "
de jó neked......
én épp el vagyok keseredve... veszélyeztetett voltam így tavaly április óta 2x bújtunk össze, pedig fiatalok vagyunk és nem rajtam múlik, de nem árulja el a párom mi a baj :(
6hós anya
Kb. havi 1. Maximum 2, de az nagyon max! Sajna nekem nincs hajlandósàgom, eleinte nagyon fàjt, még most sem az igazi, így nem kívànom. + hulla vagyok, estére örülök, ha élek. :(
6 hós nagyfiú anyukàja
:-( Nálunk is jó a havi 1-2. Pedig én szeretném, de apa mindig tiszta hulla.
3 kicsi gyerekünk van, az ikrek a kisebbek, 19 hósak. Én egész nap egyedül vagyok velük, még a nagylány sem ovis, én is fáradt vagyok, de én még bírnám. Apa szegényem a héten pl tetőt cserél egy csapattal egy házon, reggel 7re megy, vagyis fél6-6 fele kel, hogy előkészüljön, és este fél6 előtt nem ér haza. Akkor kaja, sorban fürdés és kb kidől, ő altatja az ikreket, el is alszik köztük általában.
A másik gond, hogy nekem még nagyon nem állt be a ciklusom, 2 hete kezdtem szedni a rendes tabit, lassan 2 hónapja nem szopiznak az ikrek, és van hogy két hét, van hogy 6 hét, van hogy 4 nap volt két vérzés, vagy csak barnázás között. Soha nem tudom mikor jön meg, meddig tart, és kicsit ez engem lomboz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!