Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyesen levő kismamák! Végeztek...

Gyesen levő kismamák! Végeztek otthonról végezhető munkát, vagy bedolgozást? Milyet?

Figyelt kérdés
Én is keresek, de sajnos sok kamu munka van! Eléggé kétségbe vagyok esve! Esetleg ötletek?? Köszönöm!
2012. márc. 2. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Bocs az off-ért,ez engem is érdekelne, már ha létezik egyáltalán ilyen!
2012. márc. 2. 14:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Semmi gond :) Várjuk együtt a válaszokat! Ha esetleg valakinek van valamilyen kapcsolata, ahol alkalmaznának, azt is szívesen venném! Akkor a többit privátban! Ezer köszi!
2012. márc. 2. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Engem is érdekelne.... :(
2012. márc. 2. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Én készségfejleszőt játékokat értékesítek,van hogy jobb,van amikor siralmas:(:(
2012. márc. 2. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
én a múlt hónapban akartam ilyen munkákat csinálni, de sajnos kamu volt, még jó hogy csak 5000 forintom ment el.......
2012. márc. 2. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2012. márc. 2. 17:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát, ez nem túl bíztató, hogy mindenkinek ilyen tapasztalatai vannak.. :'( Nekem 1.800Ft-om bánta nemrég a próbálkozásomat.. Én még mondhatni jól jártam!
2012. márc. 3. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!