Valamijen otthon végezhető bedolgozást?
Hát ezzel én is próbálkoztam, de sajnos hiába. Egy csomó netes hazugság után belefáradtam...
Viszont javaslataim vannak :)
Pl, vigyázhatsz más gyerkőcre, akár csak 1-2 órára is órabérért. Pár kedves fodrász, kozmetikus, abc eladó.. stb ismerősödnek elhinted az infót hátha ismer valaki valakit, akinek szüksége lenne ilyen fajta segítségre. Legalább addig is játszópajtása is lenne a kicsidnek.
Vagy 7végén elmehetsz takarítani, vagy vendéglátásba, vagy árufeltöltőnek. Vagy esténként vendéglátózol... kérdés, hogy tudnak-e a gyerekedre felügyelni. Ja és még ott van a Vatera, TeszVesz... ezeken is kereskedhetsz.
Hát ennyi lenne. Remélem egy icipicit tudtam segíteni.
Üdv: Juliee (egy 14 hónapos kislány anyukája)
Nem nagyon van ilyen.
Az előzőt azért kiegészíteném: keress meg pl. nyomdát, hátha van borítékolás, amit kiadnak neked akár otthonra is, vagy csomagolás, leválogatás. Csak előtte nézz szét, nehogy átverjenek az árakkal.
Vagy mlm, ha jó a cég, akkor jól lehet keresni, de ez nem azonnali pénz, inkább olyan, mint a vállalkozások, 3 hónap vagy 3 év, kinek mennyi, mire felépíti az üzletét.
Esetleg hostess cégeket is megkereshetsz, ha jó kondiban vagy, mehetsz boltokba kóstoltatni, csak kell bébicsősz, akkor meg számolni kell, megéri-e. Mondjuk náluk a gyereket ne reklámozd.
Azt nem írtad, mit dolgoztál eddig, hátha akkor konkrétabb ötleteink lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!