Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt más is, akinek kis...

Van itt más is, akinek kis súlyú babája van?

Figyelt kérdés

Mi 11 hónaposok vagyunk és 7,6 kg-ot nyomjuk! Egészséges,szép és okos gyerek! Csak válogatós és keveset eszik,már a szopinál is ez volt! Mozgás fejlődésben is ugyanott tart,mint társai!:-)Tápszert sem ette meg soha!

Ha ti is kis súlyúak vagytok,annak mi az oka?

2012. márc. 22. 06:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kissúlyú a babád. habár egyáltalán nem nagy baba, de aggódásra okot adó súlya nincsen.

hagyad úgy és annyit enni amennyit akar.

èn soha nem csináltam evésböl problémát, és itt olvasom hogy hasonlóan evö gyerekek anyukái mindig aggódnak, pedig szerintem az egy normál evö gyerek ha minden étkezésre eszik valamennyit (ha csak pár kanállal), és nem csak szemetet pl tejszeletet, tejpépet meg mást eszik, hanem normál kajákat is.

Lányom 6-18 ós kora között nem hízott 2 kilót. Habár eddig az átlag átlagjába esett, de nem csinálok nagyügyet, mert megeszi a zöldségeket szinte mindent, eszik gyümölcsöt, és minden étekzésre képes pár kanállal enni, de minimum 1x egy nap rendesen eszik.

2012. márc. 22. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Az en babom 9 honapos es 7,5kg!A hülye vedönö ällandoan mondogatta hogy tul kics meg hogy keveset hizik de a gyerekorvosunk azt mondta hogy makk egeszseges es semmi baj a sulyäval!Ö ilyen tipus eszik rendesen de nem hizik tul sokat!En megnyugodtam a vedönöt meg otthagytam!
2012. márc. 22. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom 8.5 hónapos és 7kg. Nem nagyon hízik 2 hónapos kora óta. Akkor volt 5.2kg.

Én már feladtam a dolgot. Vettek már tőle vért, kipróbáltam pár trükköt, de nem hízik (pedig sokat eszik). Ez van, szerintem semmi baja, csak gyors az emésztése. Legalább nem lesznek súlyproblémái nagyobb korában.

2012. márc. 22. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:

az én lányom is 13 hós és alig 8 kg!!! Szopizik még sokat, enni keveset eszik, örülök ha pár kanállal! De tömni nem lehet,ha éhes lenne biztos enne. Már úgy vayok vele nem stresszelem magam csa azért h megfeleljünk az előírásnak,eleven soka mozog....így nehéz amúgy is hízni!

szóval nyugalom :)))) nagylányom is ilyen volt most mióta ovis állandóan enne :))

2012. márc. 22. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!