Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is kis súlyú a babája?

Másnak is kis súlyú a babája?

Figyelt kérdés

Most lesz 3 hónapos a kisfiam és a doktornö szerint kicsi a súlya. 3050 grammal született es most 4780 gramm. Az a gond, hogy az utóbbi 10 napban egyáltalán nem hízott. Holnap megyünk vérvételre, pénteken lesz eredmény. Anyám állandóan azzal ijesztget, hogy felszívódási zavara van. Amúgy Spanyolországban élünk, ha ez számít.

Komolyan néha már az is eszembe jut, hogy esetleg meghalhat :-((((((

2010. máj. 24. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
nem gondolj ilyen butaságra,hogy meghalhat.az én fiam 3150 grammal született,3 hónaposan 5500 gramm volt.most 6 hónapos,múlt héten mérték,akkor volt 6380 gramm.de igazi kis vasgyúró.engem is ki szoktak idegelni,hogy vékony,de a doki szerint normális a súlya.
2010. máj. 24. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem vashiányos volt vért vettek magállapitották és azóta szépen fejlődik!
2010. máj. 24. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Szerinttem egyáltalán nem kicsi a sulya majd megugrik majd nem 5kg-o nincs ezzel baj.Amugy szoptatod?Az az igazsság hogy mindegyik baba más üttemben fejlödik és hizik.Mondjuk ha ugy érzed az nem baj hogy elvitted orvoshoz,de szerinttem nincs baj nyugi.
2010. máj. 24. 12:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Az orvos akarja ellenörizni a súlyát 2 hónapos kora óta. Akkor 4380-at nyomott. Amúgy a gyerek nagyon eleven, csinál mindent, amit csinálnia "kell" ennyi idösen. Egész nap mosolyog, "beszél". 61 centi körül van. De mostmár csak 10 percet cicizik (adok neki tápszert is - nem nagyon eszi), és ha eröltetem, sír. Ha békén hagyon, vígan elvan.
2010. máj. 24. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

No te preocupes! No hay ningún problema , mi hijo también es bastante pequeno. Si tiene gana buena , entonces sólo es de ese tipo.

Feliz maternidad!

(Leírtam, hogy az én babám is ilyen genetikailag, nem kell aggódni, ha egyébként jókedélyű)- csak spanyolul jobban esett:))

2010. máj. 24. 13:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Próbálok nem aggódni.

2010. máj. 24. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Az én lányom 3000 g-mal született, sárgaság miatt 2890 g volt, mikor elkezdett végre hízni. 3 hónaposan 4840 g volt. Most egy éves és 8,5 kg. Tehát szintén kis súlyú. De szépen eszik, már lépeget, semmi gond nem volt a kis súlya miatt. Egyik kis barátnőnk 6 héttel idősebb és nem volt 8 kg sem 1 évesen. Ő is egészséges, vidám kislány.

Ne aggódj! (Én is aggódtam egy csomót, de mára már lejjebb adtam belőle.)

2010. máj. 24. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!