Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos kislányom most 7...

10 hónapos kislányom most 7 kg. Szerintetek is nagyon kevés? Esetleg másnak hasonló súlyú babája?

Figyelt kérdés
Egyébként jó étvágyú, kiegyensúlyozott, örökmozgó baba. Túl vagyunk már mindenféle kivizsgáláson, minden rendben, szerintem egyszerűen csak ilyen alkat.
2010. szept. 4. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem a második babám 3 hónaposan 7 kiló volt, és hét hónaposan is még 7 kiló.

Csak anyatejet kapott, láttam rajta, hogy kutya baja, csak beindult a lendületes mozgásfejlődés, és lemozogta.

A gyerekorvosom nekem is a kezembe nyomott egy tápszer receptet, én meg szépen nem váltottam ki...

Hat héttel később már "megfelelő" volt a súlya.

A szülők alkatát is érdemes nézni, nem csak a táblázatokat, mi is vékonyak vagyunk...

Most már egy éves, 8620 gramm volt, teljesen ok. (3660-al született)

2010. szept. 4. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom is kis súlyú (8 hónaposan 6.5 kg volt, 2 hónap alatt csak 300 g-ot hízott), ő is örökmozgó, rengeteget eszik, vidám. Most 9 hós és kb. 7 kg lehet. Szerintem a te babádnak sincs semmi baja, főleg ha a kivizsgálások is ezt támasztják alá.
2010. szept. 4. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kislányom 1 évesen 7,5 kg. Örökmozgó, kiegyensúlyozott baba ő is, 2.8 al született. Én nem látom picinek, sem soványnak. Szerintem ilyen alkat. 9-10 hónapos kora óta egyfolytában mozgásban van, akkor nem is hízta meg az "elvárat", bútorok szélében kapaszkodva ment, most már pár lépést egyedül is.
2010. szept. 4. 16:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnyugtató, hogy nem csak mi vagyunk ezzel egyedül! Szerintem is különbözőek, nem kell mindenkinek 10 kg-osnak lennie 1 évesen!
2010. szept. 5. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:
az én lányom 11 hós múlt és 7,6 kg! egészséges és örökmozgó!
2012. márc. 22. 06:57
 6/6 Horváth Anikóka válasza:

Igaz nekem fiam van de 9hónapos és 7,40 74cm

Mindenféle vizsgalatra elvittem minden rendben. Rossz evő, jonnek a fogai, egy örök mozgó csibész.ha olyanja van akkor mindent megeszik. En is már szet aggodtam magam.megtömni nem lehet őket

2018. júl. 8. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!