Mi lehet ez? 14hós kislányom egyik napról a másikra teljesen elutasította az eddig nagyon szeretett tejitalt. Se reggel, se este nem hajlandó meginni. Hasonló tapasztalat?
tettem bele nesquik kakaóport, úgy sem fogadta el. próbáltam banánnal ízesíteni,úgy sem :(
nincs több 5letem.
Próbáljatok ki másik fajtát, ha az sem kell, vegyél valami joghurtitalt neki, vagy kezdjétek el fokozatosan a tejet.
(Örülnék, ha nem esnétek nekem, hogy felelőtlen vagyok, de végigjártam ezt az utat én is, mivel a lányom egyiket sem akarta meginni.)
Egyébként van a Humana-nak a Jó éjt! tápszere, az enyém tényleg nagyon válogatós, de ezt még Ő is szívesen issza, csak nem mindenhol lehet kapni:-(
próbáld meg, hogy egy-két este vagy nem tudom mikor adod, adhatsz helyette joghurtitalt, lehet megunta a tejitalt.
barátnőm járt így, aztán ment a joghurtital, utána meg megint elfogadta a babatejet.
ma 20:09 vagyok.
Sinlac-ot próbáld meg akkor, én is azt adtam, mert az enyém 8 hós volt, mikor ez elkezdődött nála, hogy nem kellett a tápszer.
Az én fiamnál is előjön ez időközönként. Nálunk az vált be, h a maradék tápit besűrítem tejpépporral. Érdekes módon kanalazva megeszi. Ha nem sűríteném is megenné kanállal, csak sűrűn könnyebb kanalazni. Én arra gondoltam, h ő a cumizást unhatja. Talán nálatok is ez lehet.
Amúgy 1 éves korától (most 13hós) a reggeli tápit tejpépre váltottuk. Azóta nem volt ilyen elutasító az estivel. Megissza mind (bár néha előfordul, h veszekedni kell vele :) , de végül csak lecsúszik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!