Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt más anyuka is, akinek...

Van itt más anyuka is, akinek a babája kisebb súlyú az átlagnál?

Figyelt kérdés
A lányom 6 hónapos, most 6350gr és 64 cm. 3200 gr-mal született, tehát a nagy könyv szerint mostanra majdnem meg is duplázta a súlyát.5 hós kora óta kúszik, már lassan mászik. Tápszeres baba, 4 hós kora óta eszeget, már ott tartunk, hogy ebédre is megeszi az adagját, nem kell tápi utána. A védőnő mindig azt mondja, hogy hízzunk-hízzunk. Na de nem tömhetem bele a kaját. Amúgy egészséges, vidám, kiegyensúlyozott baba, ezzel nincs gond. Lehet probléma, hogy naponta 3szor is van széklete? Arra gondoltam, hogy nem túl gyors az anyagcseréje? Köszönöm, aki válaszol.
2012. febr. 15. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem tökéletes a gyarapodása.

Hányszor kap tápot?

2012. febr. 15. 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Így néz ki az evés:

- hajnal 5-6 közt kel először, ekkor tápi

- 8kor vagy fél 9 tápi

- 10 körül gyümölcs keksszel

- délben ebéd (kanalas)

- 15:00 tápi

- 17:00 körül uzsonna, általában pép

- 19:00 tápi

Tápszer adag változó, olyan 130 és 180 ml közt eszik meg.

Köszönöm a választ.

2012. febr. 15. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ez kissúlyú szerintem is tök átlagos egy 6 hósnak. minimum súly 5,5 kg max 9 kg
2012. febr. 15. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Jó a súlya mivel nem is hosszú baba...ne aggódj!!!

vannak átlagos, átlag alatti, meg feletti babák..

1 fiam. 7 kilo volt és 60cm

2: fiam 8.5 kilo és 74cm...

szóval már itt is hatalmas különbség volt/van :)

2012. febr. 15. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs a súlyával! És szerintem az is teljesen jó ahogy/amennyit eteted. Nekem is 'kisebb' a kislányom az 'átlagnál', nekem mindig azt mondta a doktornőnk, hogy eszik amennyi kell Neki úgy is, és megtömni meg úgy sem lehet.

Az én kislányomnak is 3-szor van naponta széklete, de ez nem baj, nyilván ezt sem tudjuk befolyásolni... :) Ilyen az emésztésük, mi sem vagyunk egyformák! Szerintem amíg vidámnak, kiegyensúlyozottnak látod nincs semmi baj!

13 hónapos kislány anyukája

2012. febr. 15. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!