Más babája is kiabál, amikor várnia kell egy kicsit a kajájára?
Az én fiam is lassan 11 hónapos, és ha bekerül a székébe, és nincs ott azonnal a kaja, olyan ordenáré sikítást rendez le, hogy belesüketülök. :)
Komolyan, nálunk sem kell 1-2 percnél tovább várnia, de ha kajaidő van, akkor elfogy az a kevés türelem is. :)
Én bevezettem nála, h beültetem az etetőszékbe és elé teszek játékokat vagy kölesgolyót, azon nyammog, megszokta. Kb 2hete nem eszi a kölesgolyót hanem ledobálja, most almaszeletkékkel van el, amíg nem tálalok. Nem bírom, ha kiabál:-)
Egyébként kérdésedre a válasz, teljesen normális:-)
ugyanez,mint az utolsó válaszoló
kisfiam 1 éves.....tépi a nadrágom,ha az etetőszékben van,onnan kiabál,meg csapkod,amíg nem kapja a kaját.
Gondolom majd erről is leszoknak egyszer.
A lányom is türelmetlen. Mondjuk én nem mindig teszem bele az etetőszékbe. De akkor meg a szék lábát rángatja. :)
Most pár napja csinálom azt, hogy amíg melegszik a kaja (előre bekészítem a mikróba), addig felültetem a konyhapultra, és nézzük. Ő meg mutogat rá. Persze néha ilyenkor is van olyan, főleg az esti "tejnél", hogy kiveszem, de még kell melegíteni, és akkor kiakad rögtön. :)
Szintén 11 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!