Anyukák! Van itt valaki akinek 5kg körüli babája született? Hányadik gyermek? Ha nem az első, a többi milyen súllyal született? Mit tehetnék hogy a következő babám normál súlyú legyen?
Első babám kerek 5kiló volt. Most megint babát várok,és NEM AKAROM hogy ő is ilyen óriás legyen!
Bár gondtalan terhességem volt,de a vége felé azt hittem megfúlok! A hátam,derekam tönkre van,1,5évesen már alig bírtam felemelni. Most 3éves,meg sem próbálom.
Sokan rácsodálkoztak hogy milyen nagy,de nem egy leányálom!
Első és eddig egyetlen fiam.4430 gr volt.Ja,és 61cm.Az első 3 hónapban hízott mint egy kismalac,aztán megállt és most 15 hósan már "átlagos" baba.10600gr és 80cm.Szóval én szerencsés vagyok mert megállt a hízása.De nagyon "parázok"hogy ha lesz tesó az mekkorára fog nőni?!!
Szerintem nincs mit tenni,ha megnőnek akkor ezt kell viselnünk.:-))
Nekem a barátnőm szült több mint 4 kg-os babát.
Most a kicsit közel 5 hónapos és 11 kg... nagyon nagy baba!!! Talán fokozatosan leáll a súlygyarapodás és elindul a növés inkább.
Sztem sem lehet szabályozni:( Bár nekem normál súlyú babáim születtek,de egyszerre, szóval a végén 6 kiló 60 dekányi baba volt bennem...így a derékfájást és társait átérzem, borzasztó!!!
Lehet,hogy Te vagy a párod is nagyobb súllyal születtetek? Mert öröklődik vmennyire, ezért nem lehet nagyon szabályozni.
Első gyerekem 4 kg lett (lány) második 4,5 kg (fiú) harmadik 4,2 kg (fiú) de ő is lett volna 4,5 kg ha végigviszem a terhességet.
Nem lehet ezt érdemben befolyásolni, ez genetika. Hacsak nem voltál a terhességed alatt cukorbeteg, mert akkor ha a következőnél nem leszel az vagy diétázol, akkor ő nem lesz ekkora.
Soha nem voltam cukorbeteg,és a terhesség alatt sem! A párom nem volt 3kiló mikor született,én 3800gramm körül voltam.
Viszont anyám 3gyereke közül én voltam a legkisebb. A másik két testvérem 4-4,5kg között született.
Akkor nem marad más csak a remény?! Nem tudom mihez kezdek ha lesz egy 5,5-6kilós gyerekem?! Persze nagyon fogom szeretni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!