Akire77 kérdése:
Tényleg felelőtlen szülő lennék-e miatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok,kicsit rosszul esett az eggyik ismerősöm beszolása ma,a tescoban vettem a 6honapos kislányomnak egy neve nincs cumisüveget.Megáll az eggyik hölgy ismerösöm a hátam mögött és beszolt hogy hogy lehetek ilyen felelötlen anya hogy ilyen sz.r cumisüveget veszek a gyerekemnek,miért nem avent-et vagy mam-ot.Én montam hogy csak rövid ideig kell mert van csőrős aventes poharunk csak nem tud még rendesen inni belöle.De ő akkor is azt monta hogy felelötlen vagyok mert ki tudja mi lehet ezekben a sz.r cumisüvegekben.Felelötlen lennék-e miatt?2012. márc. 20. 18:49
21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok megnyugtató választ.
2012. márc. 21. 07:45
22/24 kíváncsicska válasza:
Én is nevenincs cumisüveget vettem arra az esetre ha valamiért el kell mennem hosszabb időre és inkább fejek le tejet hogy akár út közben is meg tudjam etetni.DE arra a no name üvegekre is jó a NUK cumi rész és azt tettem rá.Szóval nem minden az aminek látszik.Ja de nem azért tettem rá azt mert sznob vagyok hanem mert a lyuk rajt akkora amekkora nekünk kell.A másik hogy a nagy neves cumisüvegek is ugyanabból az anyagból vannak.BPA mentes legyen és ennyi.Ja és ha előírás szerint használod akkor mindkettőt ugyanannyi ideig használhatod csak.ENNYI.Ne foglalkozz az ilyen eberekkel.
23/24 anonim válasza:
Ki az az idióta aki ilyet beszól?!1.kérdezted talán a véleményét?2.nem tök mindegy,mi van a cumisüvegre írva?3.akinek nincs pénze aventes cuccokra,az felelőtlen?El kéne gondolkodnia,mit jelent valójában,ha valaki felelőtlen szülő!ne aggódj sok ezren vagyunk,akik nevesincs holmikat veszünk...és nem vagyunk felelőtlenek!:)
24/24 TKI Ibolya válasza:
Azért arra kíváncsi lennék,hogy miért lettem lepontozva?Azért,mert nekem bevált az avent?Pedig a véleményem második része ugyan az mint a többi anyukáé.Na mindegy nem is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!