Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg felelőtlen szülő...

Akire77 kérdése:

Tényleg felelőtlen szülő lennék-e miatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok,kicsit rosszul esett az eggyik ismerősöm beszolása ma,a tescoban vettem a 6honapos kislányomnak egy neve nincs cumisüveget.Megáll az eggyik hölgy ismerösöm a hátam mögött és beszolt hogy hogy lehetek ilyen felelötlen anya hogy ilyen sz.r cumisüveget veszek a gyerekemnek,miért nem avent-et vagy mam-ot.Én montam hogy csak rövid ideig kell mert van csőrős aventes poharunk csak nem tud még rendesen inni belöle.De ő akkor is azt monta hogy felelötlen vagyok mert ki tudja mi lehet ezekben a sz.r cumisüvegekben.Felelötlen lennék-e miatt?
2012. márc. 20. 18:49
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok megnyugtató választ.
2012. márc. 21. 07:45
 22/24 kíváncsicska ***** válasza:
Én is nevenincs cumisüveget vettem arra az esetre ha valamiért el kell mennem hosszabb időre és inkább fejek le tejet hogy akár út közben is meg tudjam etetni.DE arra a no name üvegekre is jó a NUK cumi rész és azt tettem rá.Szóval nem minden az aminek látszik.Ja de nem azért tettem rá azt mert sznob vagyok hanem mert a lyuk rajt akkora amekkora nekünk kell.A másik hogy a nagy neves cumisüvegek is ugyanabból az anyagból vannak.BPA mentes legyen és ennyi.Ja és ha előírás szerint használod akkor mindkettőt ugyanannyi ideig használhatod csak.ENNYI.Ne foglalkozz az ilyen eberekkel.
2012. márc. 21. 10:20
 23/24 anonim ***** válasza:
Ki az az idióta aki ilyet beszól?!1.kérdezted talán a véleményét?2.nem tök mindegy,mi van a cumisüvegre írva?3.akinek nincs pénze aventes cuccokra,az felelőtlen?El kéne gondolkodnia,mit jelent valójában,ha valaki felelőtlen szülő!ne aggódj sok ezren vagyunk,akik nevesincs holmikat veszünk...és nem vagyunk felelőtlenek!:)
2012. márc. 21. 13:45
 24/24 TKI Ibolya ***** válasza:
Azért arra kíváncsi lennék,hogy miért lettem lepontozva?Azért,mert nekem bevált az avent?Pedig a véleményem második része ugyan az mint a többi anyukáé.Na mindegy nem is számít.
2012. márc. 22. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!