Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg felelőtlen szülő...

Akire77 kérdése:

Tényleg felelőtlen szülő lennék-e miatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok,kicsit rosszul esett az eggyik ismerősöm beszolása ma,a tescoban vettem a 6honapos kislányomnak egy neve nincs cumisüveget.Megáll az eggyik hölgy ismerösöm a hátam mögött és beszolt hogy hogy lehetek ilyen felelötlen anya hogy ilyen sz.r cumisüveget veszek a gyerekemnek,miért nem avent-et vagy mam-ot.Én montam hogy csak rövid ideig kell mert van csőrős aventes poharunk csak nem tud még rendesen inni belöle.De ő akkor is azt monta hogy felelötlen vagyok mert ki tudja mi lehet ezekben a sz.r cumisüvegekben.Felelötlen lennék-e miatt?
2012. márc. 20. 18:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

Én annak idején csak avent cumisüveget vettem és hatalmasat csalódtam bennük.Drágák és nem érnek semmit.

Nem vagy felelőtlen,inkább rá lehetne jelzőket találni!

2012. márc. 20. 19:50
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

Nem bírom én sem a sznob embereket akiknek gagyi a (márkás) használtruha, csakis a legdrágább Pampers premium pelenka a megfelelő a többi sz.r, és már cumisüvegből sem felel meg csakis az Avent és a Mam. Mosni csakis méregdrága babamosószerrel, külön persze akkor is ha csak 3 body van, és a babakocsi is kizárólag 80ezer felett babakocsi.

Ne foglalkozz már ilyenekkel! Nem ebben mérik.

2012. márc. 20. 20:06
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

A lényeg hogy BPA mentes legyen, de a már említett aventes botrány miatt minden cumisüveg és más egyéb babás itatók BPA mentesek.

Na meg majd a babád eldönti hogy neki jó-e vagy sem..Nálunk sajnos a gyerek "sznob" :D Csak a tommee tippeeből volt hajlandó inni.

2012. márc. 20. 20:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Dehogy vagy az.Mi Mamot használunk de nem azért,mert az ismert márka hanem mert megtetszett,már eleve azt vettem a kisfiamnak,sajnos szükség volt rá elég hamar,és nagyon bevált,nem fájt a hasa,nem csöpögött,jól lehetett tisztítani.Ugyanígy a cumijai is szimpatikusok a kanalak stb.

Engem azért hordtak el hogy mit képzelek,hogy nem ilyen.olyan szuper Aventet veszek amihez annyi minden van.

Megjegyzem az Avent az egy vacak,pont tegnap beszélgettem az eladóval és mondta hogy az Aventel csak a baj van.

Ettől abszolút nem vagy felelőtlen,főleg hogy azért a boltokban figyelnek arra milyen babaterméket adnak el.Ne foglalkozz az ilyen sznobokkal akik azért lenéznek,mert nem a trendet követed.

2012. márc. 20. 20:27
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
én is a MAM üvegeket szeretem a legjobban, de van dm-es is, meg rossmannos és disney-s, és szeretjük nagyon azt is. Az Avent egy kalap kaki, minden ismerősöm szidta. Most pedig Canpol szívószálas kulacsot vettem, mert az 990 volt, az Avent meg 2990. na akkor mi van?
2012. márc. 20. 21:30
 16/24 anonim ***** válasza:
82%

Na nekem próbálna meg valaki okoskodni, hogy mit pakolok a kosárba...nem is értem miért magyarázkodtál neki.

Látja rajtad, hogy neked beugathat. ne hagyd magad!

2012. márc. 20. 21:31
 17/24 TKI Ibolya ***** válasza:
46%
Én Aventet használok és semmi gondom vele.Van olyan itatója és üvege amit már a harmadik gyerekem nyúz. De nem ez a lényeg.Mindenkinek joga eldönteni,hogy mit használ és hogy jön ahhoz valaki hogy kérés nélkül véleményt mondjon rólad.Az ilyen bunkó!
2012. márc. 20. 21:36
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Van még valami amibe nem lehet belekötni a szuper mindent jobban tudó anyukáknak?
2012. márc. 20. 22:03
 19/24 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy sokan nem tudják elfogadni, hogy nem minden gyerek egyforma, mások a kényelmi szempontjaik, étkezési szokásaik és minden egyéb, ahogy felnőtt embereknek is vannak bevált és kevésbé bevált dolgaik.

Mivel te vagy az anyja, te látod el, te vagy vele minden pillanatban, te csak jobban tudod, hogy miért azt adod vagy csinálod a babádnak, amit!

Ez mindenre vonatkozik! Etetésre, márkára, viselkedésre.

Lehet, hogy ami másnál bevált módszer, másnál nem működik, sőt, inkább ront a helyzeten. Ezért sosem értem, hogy miért kell valakit valamiért lehurrogni.

Egy anya ösztönösen tudja mindenben, hogy mi a legjobb a gyerekének.

A felelőtlen anyaság nem itt kezdődik , hanem ott, hogy másra hallgatnál csak hogy megfelelj annak az illetőnek, nem a saját ösztöneidet és a babád kényelmi szempontját vennéd figyelembe!

Szóval engem ezért nem érdekel, hogy ki mit tanácsol bébiszempontból, mert én ismerem a picurkámat! (persze van 1-2 alapvető dolog, amit általánosan mindenki ismer/tud)

Nem vagy felelőtlen! :)

2012. márc. 20. 22:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem vagy felelőtlen, csak nézd meg az összetételét. Az Aventos se jobb, sőt! vettem a babának egy csöpögésmentes csőrös poharat. Úgy csöpök mint a Niagara vízesés! Drága pénzért, jó mi?!
2012. márc. 21. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!