Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok valóban van...

Mit gondoltok valóban van összefüggés a terhesség alatt fogyasztott szénsavas üdítő és a hasfájás között?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom,hogy azoknak az anyukáknak akik terhesség alatt fogyasztottak szénsavas üdítőket, nagyobb valószínűséggel lett hasfájós a babájuk.

Lányomnál az első 30 hétebn alig ittam, utána kívántam de továbbra is mértékkel fogyasztottam, mégsem lett hasfájós-

2012. márc. 17. 14:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem ittam és nem lett hasfájós. :)

De szerintem a buborékok nem mennek át a méhlepénybe sem szoptatáskor a babába :) Inkább a mű, cukros, koffeines üdítőkre vonatkozhat főleg a "tiltás" összetevőik miatt. Ill. hányinger, később gyomorégés, reflux esetén sem mindig szerencsés büfögtetőset inni (bár valaki pont erre esküszik).

2012. márc. 21. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:

A hasfájás nem hiszem, hogy csak egy dologra vezethető vissza! Lányom nagyon hasfájós volt, szegénykémmel fél évig szenvedtünk, extra hasfájósság miatt.

Én terhesen ittam is meg nem is szénsavasat.

Alapból nem szeretem nagyon a szénsavas dolgokat, de előfordult, hogy egy-egy alkalommal megkívántam terhesen.

Nem gondolom, hogy emiatt lett pocakfájós.

Ja, amúgy mende-mondák mindig vannak. Én sok tejet ittam pocakosan, mire a gyerekdoki azt mondta, hogy akkor biztos azért hasfájós a babám. S persze ezt is meg tudja bárki cáfolni!

2012. márc. 21. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Én mindkét terhesség alatt ittam szénsavas üdítőt kb. hasonló mennyiséget. Az első 3 hónapig nagyon hasfájós volt, a kicsi nem volt hasfájós.
2012. márc. 21. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt nem, szoptatásnál viszont igen, mert a tejbe átjut, és puffadhat tőle a baba.
2012. márc. 21. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!