Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Helyes dolog, ha a nagymama...

Helyes dolog, ha a nagymama szájon puszilgatja az unokáját?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem tudom anyóst leszoktatni erről, hogy ne tegye ezt.Én az anyja vagyok mégsem csókolgatom a száját.Annyi helyre lehet a gyereknek puszit adni, mért pont a szájára kell neki adni.Szólni nem merek, de mindig zavar ha ezt csinálja.Anyám lenne biztos szólnék neki, de így, hogy csak anyós nem anyám, így nem merek szólni.A gyereknek sem nagyon teccik ez, de figyelembe sem veszi.
2009. jún. 10. 19:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Neveltetés kérdése. Anyám puszilgatta tesómm mindenhol, valszínű engem is, és ez természetes volt. Nekem is az. Nem tudnék úgy nézni a babámra, hogy az a kukija, ahhoz nem érek, mert perverz vagy mi... Nem is értem a gondolatmenetet de tényleg. Nekem az nem a baba "nemi szerve", hanem a picibaba pici része. A kakijával sem vagy pl fenntartással, ha pelenkázni kell, gondolom nem fujjogsz, hogy fúj kaki. Persze nem azt mondom, hogy ez nagyobb korban normális, de egy 4 hós csecsemőnél szerintem minden, csak nem perverzitás. Ezu olyan kérdés, mint később a meztelenkedés. Nem vagyunk egyformák.
2009. jún. 11. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!