Helyes dolog, ha a nagymama szájon puszilgatja az
unokáját?
11/21 A kérdező kommentje:
Ha anyósomnak mondjuk ínygyulladása lenne, azt is elkaphatja a baba?:( most már kezdek izgulni, mit szed össze tőle, mert ő nem túl higiénikus.
kedves utolsó..Milyen beismerés?????? Akkor válaszolok: mert isteni kis puha, finom mindene!!! Ez csak a szeretet jele,nem perverzitás... nem csókolózunk vele!!!!! De ne hogymár vki megszabja mi a normális!!!!!
2009. jún. 10. 21:42
13/21 A kérdező kommentje:
Meg csinált már olyat is az anyós, hogy mikor kb 2 hónapos volt akicsi, akkor bekapta az egész kezét a gyereknek, aztán persze az én kicsim egyből utána begyűrte a kezét a szájába.Nem kaptam frászt.
Nem adsz a saját babád szájára puszit? Ez nekem furi. Én sokat puszilgatom, sőt még a popóját, hasiját meg a kukiját is szoktam. Miért volna ez perverz, ez sose jutott eszembe. Rossz az, aki rosszra gondol. Én imádom a puha kis bőrét, hogy csikis, hogy bújik.
Anyósról annyit, ha pici a baba, akkor szólnék mindenképp. Udvariasan, hogy "nem tudhatod, milyen betegség bújkál épp benned, várjunk még vele egy picit". Ha nagyobb a babó hát próbálkozzon, legfeljebb előbb utóbb futva menekül a gyerek előte, aztán leesik neki a dolog. A bacik miatt meg ne aggódj, fél éves kor után kötelező:-)
2009. jún. 10. 22:09
15/21 A kérdező kommentje:
Én is pszilgatom a babám, de szjon soha nem pusziltam, ezb szerintem nem helyes, de aki ezt teszi sem szólok semmi rosszat rá,ha neki ez jó tegye.De puszilgatom a babám, csak nem pont a száját.arcát, karját homlokát, fejecskéjét stb.De nem hinném, hogy éppen a száját kellene puszilgatnom, habár megtehetném az anyja vagyok.De az anyós amit művel az szörnyű, ha nálunk jár, akkor utána mindene tiszta nyál gyereknek.:( ha épp pelenkázom megtámadja"és ahol éri agyonnyálazza.Túlzásba viszi a szeretetet.
fúj szólj rá miez az egész??én még a cumiját sem kaptam be soha és 1 kanállal sem attem a most 3 éves kisfiammal%anyós 1 szer próbálta etetni hogy bekapta a kanalat és úgy adta volna oda azonnal kivertem a kezéből na azóta előttem legalább s nem eteti !!!Ne engedd szólj rá tedd meg a baba érdekében micsoda dolog hogy bekepja a kezét én látványosan törölgettem előtte ha megpuszilta!!Sőt kisfiam rá is szólt hogy nem adok puszit neked mama mert véres a szád ja mindig van rajta 1 kiló rúzs na azóta ha jön hozzánk letörli!!
2009. jún. 10. 22:38
én is adok a SAJÁT gyerekeim szájára puszit,olyan édik mikor csücsöritenek de én az anyjuk vagyok!és természetesen szájra puszi csak akkor van ha nem beteg senki sem ők sem én!!na de a nagymamák meg más rokonok vegyenek már vissza.igenis szóljál neki emiatt!
2009. jún. 11. 08:23
Biztos én sok tévéműsort nézek, pl. Viasak3, Emberi történetek. Ki-kivel, merre-meddig, a múltkor volt egy ilyen műsor, családon belüli "kapcsolatok".
Valaki írta, hogy még a kukiját is puszilgatja a kisfiának, nekem az már határsértő dolog. Remélem az én apukám az én puncim nem puszilgatta soha!!!
Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák.
2009. jún. 11. 08:55
Kedves utolsó. A perverzió máshol kezdődik. Feltételezem, akkor te nem is szoptatsz, mert a baba milyen már ha bekapja a cicid, nem mosod a puniját, kukiját, mert "határsértő" és nyilván kúpot sem adsz neki, ha lázas, mert az meg tényleg gusztustalan.
Én imádom a babám és amikor meztelen elhalmozom puszikkal, simizem, dögönyözöm, és ő is imádja mert hangosan kacag, játszik. Ez nem határsértő, ahogyan te fogalmaztad, ez lenne a természetes, egy szoros anya-baba kapcsolat alapja. Ha még a gyerekemmel szemben is fenntartással vagyok hová jutunk?? Túl sok tévét nézel.....
2009. jún. 11. 11:22
na a kukira puszi szerintem is durva de a többi egyáltalán nem,én is puszilom a gyerekeket ahol érem őket:) de a nemi szervüket azért nem!!!
2009. jún. 11. 11:25
Kapcsolódó kérdések: