Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Helyes dolog, ha a nagymama...

Helyes dolog, ha a nagymama szájon puszilgatja az unokáját?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem tudom anyóst leszoktatni erről, hogy ne tegye ezt.Én az anyja vagyok mégsem csókolgatom a száját.Annyi helyre lehet a gyereknek puszit adni, mért pont a szájára kell neki adni.Szólni nem merek, de mindig zavar ha ezt csinálja.Anyám lenne biztos szólnék neki, de így, hogy csak anyós nem anyám, így nem merek szólni.A gyereknek sem nagyon teccik ez, de figyelembe sem veszi.
2009. jún. 10. 19:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ha anyósomnak mondjuk ínygyulladása lenne, azt is elkaphatja a baba?:( most már kezdek izgulni, mit szed össze tőle, mert ő nem túl higiénikus.
2009. jún. 10. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
18%
kedves utolsó..Milyen beismerés?????? Akkor válaszolok: mert isteni kis puha, finom mindene!!! Ez csak a szeretet jele,nem perverzitás... nem csókolózunk vele!!!!! De ne hogymár vki megszabja mi a normális!!!!!
2009. jún. 10. 21:42
 13/21 A kérdező kommentje:
Meg csinált már olyat is az anyós, hogy mikor kb 2 hónapos volt akicsi, akkor bekapta az egész kezét a gyereknek, aztán persze az én kicsim egyből utána begyűrte a kezét a szájába.Nem kaptam frászt.
2009. jún. 10. 21:43
 14/21 anonim ***** válasza:
36%

Nem adsz a saját babád szájára puszit? Ez nekem furi. Én sokat puszilgatom, sőt még a popóját, hasiját meg a kukiját is szoktam. Miért volna ez perverz, ez sose jutott eszembe. Rossz az, aki rosszra gondol. Én imádom a puha kis bőrét, hogy csikis, hogy bújik.

Anyósról annyit, ha pici a baba, akkor szólnék mindenképp. Udvariasan, hogy "nem tudhatod, milyen betegség bújkál épp benned, várjunk még vele egy picit". Ha nagyobb a babó hát próbálkozzon, legfeljebb előbb utóbb futva menekül a gyerek előte, aztán leesik neki a dolog. A bacik miatt meg ne aggódj, fél éves kor után kötelező:-)

2009. jún. 10. 22:09
 15/21 A kérdező kommentje:
Én is pszilgatom a babám, de szjon soha nem pusziltam, ezb szerintem nem helyes, de aki ezt teszi sem szólok semmi rosszat rá,ha neki ez jó tegye.De puszilgatom a babám, csak nem pont a száját.arcát, karját homlokát, fejecskéjét stb.De nem hinném, hogy éppen a száját kellene puszilgatnom, habár megtehetném az anyja vagyok.De az anyós amit művel az szörnyű, ha nálunk jár, akkor utána mindene tiszta nyál gyereknek.:( ha épp pelenkázom megtámadja"és ahol éri agyonnyálazza.Túlzásba viszi a szeretetet.
2009. jún. 10. 22:29
 16/21 anonim ***** válasza:
fúj szólj rá miez az egész??én még a cumiját sem kaptam be soha és 1 kanállal sem attem a most 3 éves kisfiammal%anyós 1 szer próbálta etetni hogy bekapta a kanalat és úgy adta volna oda azonnal kivertem a kezéből na azóta előttem legalább s nem eteti !!!Ne engedd szólj rá tedd meg a baba érdekében micsoda dolog hogy bekepja a kezét én látványosan törölgettem előtte ha megpuszilta!!Sőt kisfiam rá is szólt hogy nem adok puszit neked mama mert véres a szád ja mindig van rajta 1 kiló rúzs na azóta ha jön hozzánk letörli!!
2009. jún. 10. 22:38
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
én is adok a SAJÁT gyerekeim szájára puszit,olyan édik mikor csücsöritenek de én az anyjuk vagyok!és természetesen szájra puszi csak akkor van ha nem beteg senki sem ők sem én!!na de a nagymamák meg más rokonok vegyenek már vissza.igenis szóljál neki emiatt!
2009. jún. 11. 08:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Biztos én sok tévéműsort nézek, pl. Viasak3, Emberi történetek. Ki-kivel, merre-meddig, a múltkor volt egy ilyen műsor, családon belüli "kapcsolatok".

Valaki írta, hogy még a kukiját is puszilgatja a kisfiának, nekem az már határsértő dolog. Remélem az én apukám az én puncim nem puszilgatta soha!!!

Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák.

2009. jún. 11. 08:55
 19/21 anonim ***** válasza:
4%

Kedves utolsó. A perverzió máshol kezdődik. Feltételezem, akkor te nem is szoptatsz, mert a baba milyen már ha bekapja a cicid, nem mosod a puniját, kukiját, mert "határsértő" és nyilván kúpot sem adsz neki, ha lázas, mert az meg tényleg gusztustalan.

Én imádom a babám és amikor meztelen elhalmozom puszikkal, simizem, dögönyözöm, és ő is imádja mert hangosan kacag, játszik. Ez nem határsértő, ahogyan te fogalmaztad, ez lenne a természetes, egy szoros anya-baba kapcsolat alapja. Ha még a gyerekemmel szemben is fenntartással vagyok hová jutunk?? Túl sok tévét nézel.....

2009. jún. 11. 11:22
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
na a kukira puszi szerintem is durva de a többi egyáltalán nem,én is puszilom a gyerekeket ahol érem őket:) de a nemi szervüket azért nem!!!
2009. jún. 11. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!