Hogyan tudnam 7 hetes babamat minel tovabb szoptatni?
Egy a lényeg: Amikor a Baba jelez, szoptasd! Ne azt nézd, hány óra van, mennyit szopott előzőleg, ha megnyugszik a cicidtől, arra van szüksége.
Tudom, hogy semmi újat nem írtam, de ez az én saját tapasztalatom. Soha nem görcsöltem, ha sírt a Babám, mellre tettem ... Mondjuk én méregettem, de ugyanúgy nyugtáztam, ha csak 30 grammot evett, mint amikor 120-at.
És az eredményeink jók :-) 1 éves lesz a Fiam 31-én, és még mindig aktívan szopik.
Ja, és én nagyon sokáig fejtem minden szoptatás után, gondolom, azért is van rengeteg tejem a mai napig is.
Figyi, biztos, hogy nem a tápszer fogja megoldani a gondotokat, amennyiben van tejed és szopik a baba. Gondolj bele, nekünk mennyi nyavalyánk van, itt fáj, ott fáj, viszket, rossz a kedvünk stb. Egy babának is bármilyen kellemetlen, rossz érzése lehet, csak nem tudja mondani! De szerintem mindannyian tapasztaljuk, hogy a cici csodákra képes. Ráadásul neked is ingyen van, kéznél van, és a világ legtökéletesebb tápláléka egy pár hetes-hónapos baba számára.
Tehát szerintem se a tápszer a megoldás, hidd el, ha igény szerint mellre teszed, neki mindig elég lesz a tej, viszont a tápszer bekavar ... Ráadásul a baba ellustul a cumisüvegtől, az pedig a szopási kedv csökkenéséhez vezet. Na, akkor tényleg csökkenni fog a tejmennyiség is!
Én is végigcsináltam, még mértem is, hogy mennyit eszik a Fiam, volt, hogy csak 30-at ... De nem stresszeltem magam, mindössze számítottam rá, hogy 1 óra múlva valószínűleg megint enni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!