Ha valamiért nem tudom szoptatni a babámat, és muszáj a tápszer, akkor csak cumisüvegből lehet etetni? Nagyon cumiellenes vagyok, nem szeretnék neki adni egyáltalán.
Én kanállal etettem, amikor hozzá kellett táplálni. Természetesen lehet győzni, ha van hozzá türelmed, nem több óra, de nem is kevés idő, talán 20-30 perc.
Most cumisüvegezek.
Ne aggódj, én is cumiellenes voltam az első baba előtt.
Most 3 gyerek van és már elmúlt ez a betegségem :-)
Szerintem semmi baj nincs a cumisüveggel. Én sem akartam neki adni,se üveget, se cumit... a baba előtt mindenkinek vannak elképzelései... de amikor a kiskanállal kb fél miliket tudsz a szájába adni, hogy ne nyelje félre, képzeld mennyi idő lenne 80-100 ml-nél, vagy mikor a kispohár tartalmának fele a nyakában köt ki, cumisüvegből meg megissza 5 perc alatt, akkor elgondolkodik az ember lánya...
Én bimbóvédővel kezdtem szoptatni lapos mellbimbók miatt, de már a korházban próbáltam nélküle is, és ügyesen szopizott. Mai napig védővel kezdjük a szopizást, és kb. 5 perc után veszem le, utána is szépen eszik.
Cumisüvegből a teával kevert gripe watert szoktam neki adni, vagy teát nagy ritkán, vagy ha estére nem elég a tejem, akkor a lefejt anyatejet.
Cumit is nagy ritkán nyomunk a szájába, ha azzal meg tudja nyugtatni magát, különben nem is kéri.
Nem vettem észre, hogy bármi zavar keletkezett volna eddig.
Ne legyen rá szükség! Legyen elég tejcsid azt kívánom, a kisebb adagokat, pl. D vitamin, K vitamin, másik mellből kifolyt összegyűjtött tejcsi stb. add kanállal.
De ha mégis szükséges, próbáld ki mindenképp a poharat is, majd meglátod, neked melyik lesz a jobb.
2,5 hónapos babó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!