Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha megjött a menstruációm...

Ha megjött a menstruációm meddig fogom tudni még szoptatni a babámat?

Figyelt kérdés
Most 5 hónapos és be vagyok parázva, mert a kisfiam nem fogadja el a tápit semmiből. Már korábban küzdöttünk e téren (akkor más okból), de nem jártunk sikerrel. Eddig semmi változást nem észleltem, mire számíthatok? Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszönöm!
2010. márc. 5. 08:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 6 héttel szülés után jött meg. 2 évig szopott a lányom.Utána már nem kellett neki, tej pedig volt még.

2010. márc. 5. 08:39
 2/8 anonim ***** válasza:
18 hónapja szoptatom a kislányomat. 3 hónapja jött meg először. Semmi nem változott se előtte, se utána :)) A nagyok 2 éves koruk körül hagyták el maguktól a szopit, velük már hamarabb (6 hónap után) menstuáltam, egyiket se zavarta. Egyik se kapott tápszert és cumisüveget soha!
2010. márc. 5. 08:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!2 hónappal szülés után jött meg és 10 hónapos koráig szopott a lányom.Ő maga választotta el magát.Ne izgulj
2010. márc. 5. 08:41
 4/8 A kérdező kommentje:
HÚÚÚÚÚ! Nagy kő esett le a szívemről, örülök ezeknek a pozitív tapasztalatoknak, remélem nálunk is rendben lesz minden!
2010. márc. 5. 08:43
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem a 6. héten jött meg,és még szopik a 7 hónapos kislányom.
2010. márc. 5. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is két hónapos korában jött meg, most 1 éves és még szopik, úgyhogy ne aggódj. Max annyi, hogy amikor menstruálsz más íze van a tejnek.
2010. márc. 5. 09:40
 7/8 anonim ***** válasza:
A menszinek semmi köze a szoptatás hosszúságához. Pár napig más az íze a tejnek, de a babák ha éhesek, tudomásul veszik, és némi műsor után végül elfogadják.
2010. márc. 5. 10:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem 3 hónaposan jött meg, és attól kezdve nem volt hajlandó szopni. Két hét üvöltés és küzdés után feladtuk.

Nem megijeszteni akarlak, de van ilyen is.

2010. márc. 5. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!