Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Budapesti Állatkertben van...

Budapesti Állatkertben van pelenkázó? Ott meg lehet szoptatni a babámat?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Van, de most pontosan meg nem mondom hogy melyik részen... a bejáratnál kérdezd majd meg. Van gyerekwc is a Pálmaháznál, meg ott is van kitéve pelenkázóasztal ha jól emlékszem.

Szoptatni meg el tudsz vonulni bárhol, én a japánkert pagodájába vonultam be, mert a kisnaccsád túlüvöltötte a bőgőmajmokat is.

2011. júl. 20. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Pelenkázó van a Pálmaház végében és olyan halvány emlékem is van, h szoptatáskor is el lehet valahova vonulni. Az utóbbiban nem vagyok biztos, mert azt nem használtam. A jeggyel adnak egy térképet és azon feltüntetik a lehetőséget.
2011. júl. 20. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Kattintásra kinagyítható: [link]
2011. júl. 20. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
több pelenkázó is van, mindegyikben van szék is, úgyhogy szoptathatsz...de azért vigyél kézfertőtlenítőt, mert az én ízlésemnek kicsit koszosak voltak (de nem vészes egyik sem azért, nyugi)
2011. júl. 20. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm akkor lehet, hogy több popsitörlővel fogok menni. Erre n is finnyás vagyok. :)

Köszönöm a válaszokat. Csak reménykedem, hogy holnap jó idő lesz. Nem fog esni az eső.

2011. júl. 20. 17:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy hány pelenkázó van mi kettőben jártunk, leírom a véleményem ha esetleg más is olvasná. Hüllő ház mellett amivel szembe van egy játszótér na ott nem lehet szoptatni csak tisztába tenni a gyereket. Az én véleményem még azt sem tenném mert mindenki ki be jár ott. :(

De ott ahol az akvárium bejárata van ahol rájákat lehet simogatni ott viszonylag elfogadható módon ki van alakítva. Van betéve egy szék ahol lehet szoptatni. Ide jártunk vissza. :) De nem voltam hasra esve tőle. Pedig nagy betűkkel ki volt írva a támogató neve.

2011. júl. 21. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!