Budapesti Állatkertben van pelenkázó? Ott meg lehet szoptatni a babámat?
Van, de most pontosan meg nem mondom hogy melyik részen... a bejáratnál kérdezd majd meg. Van gyerekwc is a Pálmaháznál, meg ott is van kitéve pelenkázóasztal ha jól emlékszem.
Szoptatni meg el tudsz vonulni bárhol, én a japánkert pagodájába vonultam be, mert a kisnaccsád túlüvöltötte a bőgőmajmokat is.
Köszönöm akkor lehet, hogy több popsitörlővel fogok menni. Erre n is finnyás vagyok. :)
Köszönöm a válaszokat. Csak reménykedem, hogy holnap jó idő lesz. Nem fog esni az eső.
Nem tudom, hogy hány pelenkázó van mi kettőben jártunk, leírom a véleményem ha esetleg más is olvasná. Hüllő ház mellett amivel szembe van egy játszótér na ott nem lehet szoptatni csak tisztába tenni a gyereket. Az én véleményem még azt sem tenném mert mindenki ki be jár ott. :(
De ott ahol az akvárium bejárata van ahol rájákat lehet simogatni ott viszonylag elfogadható módon ki van alakítva. Van betéve egy szék ahol lehet szoptatni. Ide jártunk vissza. :) De nem voltam hasra esve tőle. Pedig nagy betűkkel ki volt írva a támogató neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!