Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik az a MEREV aljú pelenká...

Melyik az a MEREV aljú pelenkázó, amin nem szakad szét a huzat pár hónap után?

Figyelt kérdés

A fiammal használtan vettem egyet, sokat volt nyúzva, és legalább egy gyerek használta már. Most szétjön mindenhol, így a második babának szeretnék egy újat venni. De: sokan panaszkodnak, hogy megvették, és egyből jön szét az illesztéseknél az a PVC borító.

Sajnos nem tudom, hogy a miénk milyen típus lehetett...

Mindenképp merev aljú kell, kiságyra raknám eleinte, szeretném, ha lennének pöckök is az alján. Ötlet???

2011. júl. 1. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk egy teljesen noname volt...
2011. júl. 1. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia én bababoltban vettem 3500ftért, tökéletes, marev aljú, pöckök is vannak rajta:) Jól bírja nem jön szét

hogy mia márkája foggalmamsincs

2011. júl. 1. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi Brevit vettünk a Brendonban. Igaz, nem volt olcsó, de tényleg nagyon sokat bír.
2011. júl. 1. 16:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Vettem a Brendonban egy magyar gyártmányt, úgy nézem, mindenhol ezt árulják ("Megyeri" pelenkázó). Hát remélem, bírja majd.
2011. júl. 4. 13:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Jelentem, lassan fél éve használom, semmi baja, nem szakad. Hátha valakinek kell az info.
2012. febr. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!