Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák? Olvastam, hogy...

Anyukák? Olvastam, hogy sokaknak heti kb 7 ezer forint jut ételre. A többi dolgot, hogy oldjátok meg? Tisztálkodási szerek, ruhák stb?

Figyelt kérdés
Lehet én olvastam félre valamit és ezeken felül marad még ennyi,de kíváncsi lennék.Nem vagyok én sem gazdag meg semmi ilyesmi,én is akciós termékeket veszek kivéve a baby-nek,de csodállak benneteket,hogy ilyen ügyesen megoldotok mindent.
2012. márc. 9. 21:09
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
81%
És csirkét levágni elmondom sokkal egészségesebb, mint a boltban megvenni. Ott az udvarban a 40 csirke ami biztosítja a csirkehúst és még net is van!!!!
2012. márc. 10. 12:51
 42/47 anonim ***** válasza:
72%
Hú, végigolvastam az összes választ. Kedves 35. válaszoló! Szerinted aki diplomás és szegény az lúzer, mert nem tudja kamatoztatni a tudását??? Hogy lehetsz ennyire SÖTÉT!!!
2012. márc. 10. 13:26
 43/47 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, hogy én vagyok a lúzer, mert olyan pályát választottam, hogy nem fizetik meg. De a primitív, az te vagy drágaságom. Amúgy a felsővezető pároddal együtt inkább azon legyél, hogy a gyereked ne ilyen nagyképű és arrogáns, frusztrált legyen, mint te. És néhány válaszodat jelentettem, ne haragudj kérlek, de sértő volt szemeimnek :) Azon meg jót nevettem, hogy nem is tudtad, hogy a csirkéket le szokták vágni. Azok nem úgy születnek ám a Hipermarketben fagyasztott állapotban te kis drága :)
2012. márc. 10. 13:38
 44/47 anonim ***** válasza:
72%
Ritkán találkozni itt ennyire mérhetetlenül ellenszenves hozzászólóval mint a 35-ös.
2012. márc. 10. 13:45
 45/47 A kérdező kommentje:
Anyukák!a kérdést nem azért tettem fel,hogy marjátok egymást!eléggé elkeserítő amiket írtok!bevallom még sosem számoltam ki mennyi is az annyi és nem tervezek előre egy hétre-kaja szempontjából.Minden tiszteletem azoké a családanyáké akik így megtudnak élni.kívánom mindenkinek,hogy jobb és könnyebb legyen!
2012. márc. 10. 14:14
 46/47 anonim ***** válasza:
87%

Huh, én nem tudtam végigolvasni a válaszokat.

Nekünk a bevételünk: párom fizuja 90ezer körül (3 műszak gyárban és ebben benne van a bérletpénze is), az enyém 37ezer.

Ebből a párom 2 bérlete (4.000+18.000). Van egy biztosítása 5.000. Rezsi: 60.000. Gyerek számlájára megy 5.000.

Így kb. 35 ezer jut kajára (ha esetleg szombaton is dolgoznak, akkor 10 ezerrel több).

Ebből hónap elején megveszem azokat az élelmiszereket, amik elállnak (tészták, cukor, liszt, rizs, fűszerek, olaj, de ezek ugye nem kellenek minden hónapban). Húst veszek kb. havi 10ezer ft értékben és megy a fagyóba, kiadagolva. Kb. 2-3 naponta veszek egy fél kg kenyeret (nem nagyon esszük). Tojást tojnak a tyúkok, nyáron termesztek zöldbabot, borsót, sóskát, fejtett babot, hagymát, krumplit, zöldségeket, amiket vagy lefagyasztok, vagy a pincében elállnak. Gyümölcsöket is berakom, vagy lefagyasztom, tavaly rengeteg meggyet, szilvát, körtét, barackot, cseresznyét sikerült eltennem, amiből még mindig sok van. Lekvárnak is főztem be sokat, van lecsó is eltéve és paradicsomlé.

Apósom hordja a tejet a "téeszből".

Gyereknek turiban vásárolok, ha esetleg kap valahonnan pénzt (de akkor veszek nagyobbakat is, nem csak olyat, ami épp jó rá). Pelus szerencsére nem kell már neki 23 hónapos korától.

2012. márc. 10. 15:20
 47/47 anonim ***** válasza:
A 81%-nak üzenem:hogy lehetsz ennyire rosszindulatú????Mi a francot magyaráztam akkor?????Szégyeld magad!!!
2012. márc. 10. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!