Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák? Olvastam, hogy...

Anyukák? Olvastam, hogy sokaknak heti kb 7 ezer forint jut ételre. A többi dolgot, hogy oldjátok meg? Tisztálkodási szerek, ruhák stb?

Figyelt kérdés
Lehet én olvastam félre valamit és ezeken felül marad még ennyi,de kíváncsi lennék.Nem vagyok én sem gazdag meg semmi ilyesmi,én is akciós termékeket veszek kivéve a baby-nek,de csodállak benneteket,hogy ilyen ügyesen megoldotok mindent.
2012. márc. 9. 21:09
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Ahol mi élünk fél órás buszozásra van az első olcsóbb közért. Itt csak spar van. Két picivel én nem tudok sehova menni nagybevásárolni, mert nekünk még kocsink sincs. Párom este 8-ra jön haza, így marad a spar.

Itt piac sincs, csak egy hentes, ahol 1.000ft 1kg darált hús.

2012. márc. 10. 07:28
 32/47 anonim ***** válasza:
78%

Ki lehet jönni ennyiből.Hát akinek havi 100000 ft-ja van,az azt sem tudja milyen nélkülözni,vagy turiból öltözni.Nekem tételesen le van otthon vezetve,hogy mire mennyi kell.És havi 25-nél több nincs,ha földhöz vágjuk magunkat sem.

Be kell osztani azt amennyi van.A kényszer nagy úr!!!!E.

2012. márc. 10. 07:42
 33/47 anonim ***** válasza:
76%
Szégyellje magát aki veri a mellkasát hogy 100 ezer elmegy kajára és akinek meg ennek töredékéből kell kijönnie az meg hazudik. Tudod te ebben az országban bizonyos területeken még ennyi sincs egy családnak? Levágnak egy csirkét és a család azt eszi egy hétig....Nekünk se jut több 30 ezernél, és meg kell oldani. De ne kelljen már bebizonyítanom, hogy ez hogyan sikerül. Elég szomorú, hogy 2 diplomás ember szart se kap a munkájáért és azt kell mondanom a gyerekemnek, hogy ma nincs banán, tegnap etteél. (Mi meg már 1 éve nem ettünk banánt.)
2012. márc. 10. 07:52
 34/47 anonim ***** válasza:
Nekünk sem jut sok kajára, de szinteindennap főzök, mert hiába főnék 2napra másnap vhogy nemakaródzik megenni:( De! van amelyik kaja másnap finomabb mint frissen főve azt megesszük persze! Mi is 30-40ezerből gazdálkodunk. a kisfiam még szopizik úgyhogy kettőnkre kell főznöm csak. mindennap tudnék húst venni, de uncsi lenne, kell a tésztaféle, a főzelék. Nyáron jobb lesz, mert a párom eljár maszekolni, amúgy is azt fogja csinálni amit szeret, tehát ha úgy lesz munka után mindennap el fog menni akkor könnyebb lesz, de télen ez van. és nem kell azokat lenézni akiknem nem jut 100ezer ft. kajára. kettőnkre nem is tudnék ennyit költeni. Nálunk is csak C.bolt van ami elég drága. Majd lesz jobb is csajok!
2012. márc. 10. 07:56
 35/47 anonim ***** válasza:
13%
Csirkét levágni? Te jó ég, milyen falun laksz te? Netre bizony van lóvéd.
2012. márc. 10. 10:24
 36/47 anonim ***** válasza:
21%

Egyébként két főre lehet, hogy kijön, de négy főre, akik főtt kaját esznek, arra nem.

Mi 5-en vagyunk macskástul. Ha oviba fog járni a gyereketek (enyém nem jár), akkor a havi 15 e ft kajáját nem fogjátok tudni kifizetni? Vagy az is sok? Pedig annyi lesz.

2012. márc. 10. 10:26
 37/47 anonim ***** válasza:
63%

9ezret hagytam ma ott: vettem gyümit(körte, mandarin) paprikát, padlizsánt, húst, joghurtot(16db), túrót, 5kg krumplit, plusz rizs, amit egy hónap alatt nem eszünk meg, ua tarhonya(még jópárszor főzők belőle), fűszereket keveset használok, de nem íztelenül főzök, az is van még. ez egy heti kajája 4embernek kijön.(muszaka, pásztortarhonya, chilisbab, túrógombóc, máj...)

És írtam már, hogy persze van amikor ez az összeg több, mert ami tárolható pl a wc papír ami azért nem egy nap alatt fogy el tekercsenként 4emberre se, azt csak akkor veszek, amikor már épp elfogyna az plusz, vagy a tisztítószerek, de ezek se úgy fogynak, hogy 01.01-01.31ig vannak egy háztartásban, vagy az olaj.

2012. márc. 10. 11:27
 38/47 anonim ***** válasza:
16%

De Lanfear. Hol a reggeli és vacsora?

Ebben a 9 e ft-ban hol a tej, a reggelinek való, esti felvágott, kenyérféle, vaj???

És nekem senki ne mondja, hogy a gyerekének soha nem vesz egy csokit, túrórudit, esetleg müzlit????

Mert valóban nem hiszem el.

De hagyjuk.

Matolcsinak ezek szerint igaza van, hogy 47 e ft-ból meg lehet élni.

akkor ne panaszkodjatok!

Ügyesek vagytok!

Énmeg egy élősdi senkiházi a közgazdász diplomámmal és a felsővezető párommal.

Na sziasztok!

2012. márc. 10. 11:59
 39/47 anonim ***** válasza:
92%

Senki nem mondta, hogy élősködő vagy.

Ebben benne van a reggelire való is. A főtétel az vacsi is. Nem eszünk szendvicset szendviccsel, a műzlit sem(a gyerekek még utálják nem szeretik, én is inkább mást majszolok, akkor inkább egy alma(ez meg mák terem nekünk, mint ahogy pár nyári gyümi: barack málna szilva, cseri meggy, körte, ill nyáron dőzsi van mert paprika pari is terem, de ez se sok)). Inkább palacsinta, tejbe gírz.

A tej az külön kasszán van, írtam is, hogy 20ezerig kapjuk, de az is változó, van hogy 2nap egy karton, mert azt iszok tejes dolgok készülnek, máskor épp csak a kvba kakaóba kerül...(a kakaót sem kilóra mérem a bögrébe, ha nem is árt, de nem kell egy 2,5évesnek egy teáskanálnál több sztem)

Csoki túrórudi, az a költőpénzemből jön ki, ami marad innen onnan a tárcámban akad ha más nem 200ft amit arra költhetek, hogy a kicsik kapjanak.

És, hogy élősdi vagy, ezt senki nem mondta. Neked jó, nekem nem volt mákom, maradt a gyes, 110e a zsebemből nekem is hiányzik elhiheted... Ez van:( Más szinten élünk most. Ide nem közgáz diploma kell, konyhatudás:) szervezés, és itt nem lebecsülöm a te tudásod, de amíg te nem kell hogy azon agyal veszel e plusz 200túrórudit tejszeletet, és azt főzöl amit kívánsz, itt sajna sokan azt főznek vesznek amit a tárca enged...:(

2012. márc. 10. 12:43
 40/47 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó előtti jobb is ha eltakarodsz! Önelégült beképzelt majom. Sose kívánok senkinek rosszat, de tudod nagyon egyszerű bár de nagyon komoly dolgok miatt át tudsz kerülni a másik oldalra....ezért vigyáznék a számra és a gondolataimra miket mondok. És utána szarhatod a 110ezres gyedet meg a felsővezető apukát, ha mondjuk neadjaúristen de mégis havi 300 ezret kell költsél életmentő gyógyszerekre. Sz@rházi gondolkozz!!!
2012. márc. 10. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!