Anyukák? Olvastam, hogy sokaknak heti kb 7 ezer forint jut ételre. A többi dolgot, hogy oldjátok meg? Tisztálkodási szerek, ruhák stb?
De a gyerekeknek sem adtok húst? Tésztán élni baromi egészségtelen, főleg egy fejlődő szervezet számára.
Nálunk minden nap van hús, mert fontosnak tartom a gyerekeknél. És a gyerekeim imádják.
Hát van aki nem reggelizik pl.Vagy megveszi a lidl-s rúd párizsit 250Ft-ért kenyérrel egy hétre elég két-három főnek.
Én pl.minden reggel (nem anyagi okból kifolyólag,csak így szoktam meg) vajas pirítóst eszem,férjem nem tud reggelizni.Így ez nem kiadás lényegében!
De van hús,de nem minden nap,mert az egyáltalán nem egészséges.Heti 2-3 nap.
Egyébként értsd már meg,hogy ha annyi van akkor annyi van!Lehet neked hihetetlen,ne is tudd meg,de igen,rengetegen élnek nagyon kevésből!!!!!
Az ételről már írtak sokan, a többi:
mosópor: LEL, 9 kg, 1,800Ft (lidl), fél évre elég
öblítő: ecet
vízkőoldó-fertőtlenítő: ecet
mosogatószer, JAR
a wc-kagylóhoz használok zselés fertőtlenítőt,
szemetes zsák, tusfürdő, egyéb apróságok: one euro market
pelenka,popsitörlő: toujurs, lild márka
gyerek tisztálkodási dolgok: gyógyszertári kenőcs ezek is olcsóbbak
Miért lenne a hús egészségtelen mindennap?
Még a babakajában is van hús és mindennap ajánlják a húsos főzeléket. Orvostól kezdve mindenki.
Szerintem mindennap kell hús. Amiket felsoroltatok kajákat, azok egészségtelenek és egy 3-4 éves gyereknek nem elegendően tápláló, max. hízlaló.
Tészta, olajos tészták, májkrém, tocsni,......
hol a zöldség, gyümölcs????? és tudjuk, hogy azok a legdrágábbak a hús után.
Nem győzködni akarok senkit, mindenki annyiból él, amennyiből, de ez nagyon szomorú így.
Nálunk sincs se csoki, se kóla, se luxus kaják, se mozi, se kozmetikus, semmi.Csak egészségesebb kaják. És csak a macska havi 8 e ft. 9 éves, kidobni nem fogjuk.
Nálunk is a zöldségre, gyümölcsre megy el a legtöbb. 3 naponta veszek zöldséget, gyümölcsöt és 2-3 ezret mindig ott hagyok. Na meg a hús, hal az tényleg valami eszméletlen drága, főleg ha jó minőségűt szeretnél venni.
Sajnálatos hogy ennyire nincs pénzük a tisztességesen dolgozó embereknek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!