Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák? Olvastam, hogy...

Anyukák? Olvastam, hogy sokaknak heti kb 7 ezer forint jut ételre. A többi dolgot, hogy oldjátok meg? Tisztálkodási szerek, ruhák stb?

Figyelt kérdés
Lehet én olvastam félre valamit és ezeken felül marad még ennyi,de kíváncsi lennék.Nem vagyok én sem gazdag meg semmi ilyesmi,én is akciós termékeket veszek kivéve a baby-nek,de csodállak benneteket,hogy ilyen ügyesen megoldotok mindent.
2012. márc. 9. 21:09
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
55%
Reggeli és vacsora 400ft vajas kenyér, párizsi, zalai, májkrém, lekvár, tojás. Ebéd leves borsó, bab, tojás, rántott leves, farhátból húsleves, gulyás leves...+ fánk, palacsinta, tócsni, lángos, pogácsa, bukta. Túrós, sajtos tejfölös tészta, spagetti, krumplis tészta, paprikás krumpli, fasirt rizs, pörkölt tészta... Ezeket 1200 Ft- ból ki lehet hozni, hogy 2 napra elég legyen, akkor meg is van a napi 1000 Ft, ami heti 7000. A tisztálkodó szereket meg ebből kell kispórolni! Nincs csoki, ropi, túrórudi, cola...
2012. márc. 9. 21:54
 12/47 anonim ***** válasza:
24%

De a gyerekeknek sem adtok húst? Tésztán élni baromi egészségtelen, főleg egy fejlődő szervezet számára.

Nálunk minden nap van hús, mert fontosnak tartom a gyerekeknél. És a gyerekeim imádják.

2012. márc. 9. 21:54
 13/47 anonim ***** válasza:
29%
Nekünk marad kajára kb 40.000ft egy hónapra, hármunknak. Na jó a babánk még csak 7 hónapos, de zöldséget, gyümölcsöt neki is veszek vagy egy kiflit... de van mikor már a mi ételünkből turmixolok neki. Ezt az összeget valóban csak kajára költöm(tehát pelenkára, tisztítószerekre NEM), ennyi van, ennyit kell beosztanom. Nem éhezünk, de semmi luxus, minden alapvető dolgot meg tudok venni és hús is hetente többször kerül az asztalra.
2012. márc. 9. 21:55
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Hát van aki nem reggelizik pl.Vagy megveszi a lidl-s rúd párizsit 250Ft-ért kenyérrel egy hétre elég két-három főnek.

Én pl.minden reggel (nem anyagi okból kifolyólag,csak így szoktam meg) vajas pirítóst eszem,férjem nem tud reggelizni.Így ez nem kiadás lényegében!

2012. márc. 9. 21:55
 15/47 anonim ***** válasza:
95%

De van hús,de nem minden nap,mert az egyáltalán nem egészséges.Heti 2-3 nap.

Egyébként értsd már meg,hogy ha annyi van akkor annyi van!Lehet neked hihetetlen,ne is tudd meg,de igen,rengetegen élnek nagyon kevésből!!!!!

2012. márc. 9. 21:57
 16/47 anonim ***** válasza:
87%

Az ételről már írtak sokan, a többi:

mosópor: LEL, 9 kg, 1,800Ft (lidl), fél évre elég

öblítő: ecet

vízkőoldó-fertőtlenítő: ecet

mosogatószer, JAR

a wc-kagylóhoz használok zselés fertőtlenítőt,

szemetes zsák, tusfürdő, egyéb apróságok: one euro market

pelenka,popsitörlő: toujurs, lild márka

gyerek tisztálkodási dolgok: gyógyszertári kenőcs ezek is olcsóbbak

2012. márc. 9. 22:02
 17/47 anonim ***** válasza:
22%

Miért lenne a hús egészségtelen mindennap?

Még a babakajában is van hús és mindennap ajánlják a húsos főzeléket. Orvostól kezdve mindenki.

Szerintem mindennap kell hús. Amiket felsoroltatok kajákat, azok egészségtelenek és egy 3-4 éves gyereknek nem elegendően tápláló, max. hízlaló.

Tészta, olajos tészták, májkrém, tocsni,......

hol a zöldség, gyümölcs????? és tudjuk, hogy azok a legdrágábbak a hús után.

Nem győzködni akarok senkit, mindenki annyiból él, amennyiből, de ez nagyon szomorú így.

Nálunk sincs se csoki, se kóla, se luxus kaják, se mozi, se kozmetikus, semmi.Csak egészségesebb kaják. És csak a macska havi 8 e ft. 9 éves, kidobni nem fogjuk.

2012. márc. 9. 22:03
 18/47 anonim ***** válasza:
75%
A hússal is lehet gazdaságosan bánni, pl veszel fél kg darált húst és fél kg tejbe vagy vízbe áztatott kenyérrel kevered fűszerezed és 2-3 napra van fasírt...
2012. márc. 9. 22:04
 19/47 anonim ***** válasza:
84%
Rengeteg orvos találja károsnak a mindennapi húsevést,mert írtózatosan megterheli az emésztőrendszert,nemhiába alapja a böjtnek,tiszítókúráknak a zöldség,gyümölcs!És nem a hús.Ha két hétig nem ennél húst,meglátnád rögtön a hatását mind az emésztéseden (ha gond van vele) a bőrödön nagyon,hajadon stb,de nem akarlak meggyőzni,mert téged nem lehet :) egyébként mi rengeteg gyümit,zöldséget eszünk,szezonban főleg!
2012. márc. 9. 22:07
 20/47 anonim ***** válasza:

Nálunk is a zöldségre, gyümölcsre megy el a legtöbb. 3 naponta veszek zöldséget, gyümölcsöt és 2-3 ezret mindig ott hagyok. Na meg a hús, hal az tényleg valami eszméletlen drága, főleg ha jó minőségűt szeretnél venni.

Sajnálatos hogy ennyire nincs pénzük a tisztességesen dolgozó embereknek :(

2012. márc. 9. 22:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!