Mit csináljak? A védőnő és a doki szerint nem hízik eleget a 6 hónapos kisfiam!
szerintem a hízása nem indokolja, hogy "megtömd"
viszont 6 hónapos korban el kell kezdeni a hozzátáplálást mivel addigra kiürül sok olyan vitamin, ásványi anyag a szervezetből amit anyatejjel nem tudsz megadni.
a sinlac nagyon jó alapja lehet a hozzátáplálás elkezdésének, ha az almát nem bírja akkor kóstoltathatsz vele répát, barackot, sütőtököt is
Sinlaccal csínyján, rettentő édes, inkább vmihez, nem önmagában!
És igen egyébként kb. 6 hónapos korra kellene megkétszerezni a születési súlyt, KB, mint írtam. Ha 2 héttel később, netán egy hónappal később lesz kb. annyi, az se gond. A lényeg a mosolygós, egészséges, jól fejlődő gyerek.
És még egy. Ha jól fejlődik egy gyerek, mondhat sok mindenki sokmindent hogy kellene... Ilyen kérdéseknél mindig azt érzem, h. a védőnő meg a doki nem igazán áll a helyzet magaslatán .
De teljesen mindegy is. A lényeget már leírtam.
Nem értem ezeket az orvosokat komolyan! Mi a f...f..nek kell hozzátáplálni egy jól fejlődő 4 hónapos anyatejest????? Ezt az utolsó hozzászólásra válaszolom.
6 hónapos korig bőven elég az anyatej! Bárcsak én is tudtam volna addig szoptatni!
Kérdező!
Én nem adnék neki még idegen tejfehérjét, ha van tejed. A hozzátáplálást viszont el lehet kezdeni nagyon lassan. Ha az alma nem oké, akkor sárgarépa, sütőtök mehet elsőre, de csak nagyon fokozatosan. Akár anyatejcsivel keverve.
Az is egy megoldás, hogy beszélsz a HEIM Pállal és kikéred gyermek belgyógyász véleményét a súllyal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!