Csak az én babámmal van ilyen gondja? Szorulásos. A doki védőnő nem mond semmit.
Ha szenved vele, akkor hogyhogy nem mond semmit a doki és a védőnő? Megvonják a vállukat?
Kérdezz rá, ha kell erélyesen!
Mennyire szenved amúgy a babád? Sír, feszeng?
Ha igen, akkor kérj egy másikféle tápszert (pl. Milupa Komfort kifejezetten jó az ilyen babáknak, vagy bármilyen más tápszert, hiszen lehet épp az fogja meg a hasát).
Vagy esetleg segíthetnek a csecsemőteák (Mecsek baby) vagy az enyhe kamillatea (patikai nem filteres kamillából). Lányomnak utóbbi vált be, de én sem mertem adni neki túl hamar. Viszont tápszert váltottunk mi is, és az segített.
Először én is tápszert váltanék. Az nem jó, ha szegénynek fájdalma van. Sokszor egy egyszerű tápszercsere megoldja a problémát.
Ha az sem válik be, akkor lehet valóban idő kell még neki, hogy a kakilás is könnyebben menjen. Persze a szenvedését én sem tudnám nézni, és megpróbálkoznék én is valamilyen teával esetleg.
Kisbabámnak volt, hogy kevertem kamillateát a tápszerébe, épphogy csak egy keveset és elég hamar segített neki a kakilásban.
Esetleg az édeskömény teát is ki lehet próbálni (bár ezzel vigyázni kell, mert sokszor fáj tőle a babák pocija, viszont egyes babáknak meg ez is beválik).
Váltsatok tápszert.
A kisfiam szopis volt, tápszeres kiegészítéssel. Hetente egyszer kakilt, előtte egy napig nyűglődött. Szóltam a védőnőnek, hogy másik tápszert kellene kipróbálnunk, azt mondta, a dokinéni nem szeret váltogatni. Vártam még egy hetet, aztán már nem kértem, hanem mondtam, hogy írjanak fel másik tápot a babának, mert ez nem normális.
Akkor érdekes, tudtak adni másra receptet, meg is oldódott a kakigond.
(Humana HA Startról Humana HA 1-re)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!