Írattam fel tápszert, de a védőnő tanácsára a doki írt fel pépet is. Ezzel most mit csináljak? Adjam, ne adjam neki?
Eddig anyatejes volt a babám, 6,5 hós, de kezd apadni a tejem, kikértem a védőnő tanácsát. Azt mondta Ha tápszert írassak fel. Felhívtam a dokit, felírta. De már mire a férjem ment a receptért, tejpép is fel volt írva, ő ki is váltotta. Az a neve sinemil, speciális gyógyászati célra szánt pép.
De ő már eszik 2 hete vaniliás milupa tejpépet. Nincs is vele semmi gond, gyümölccsel keverve vagy önmagába is szívesen fogyasztja. Most akkor mi legyen adjam neki ezt a speciális pépet is vagy felesleges, ha ő már a simát is eszi?
Adhatod neki nyugodtan, gondolom nem akarjátok kidobni.
Mondjuk a Ha-s tejpép is felesleges, ha nincs semmi baja a normál tejpéptől. Szóval ha már megvettétek, akkor ez van, legközelebb majd mond, hogy nem kell neki ha-s.
Nyugodtan adhatod neki, de furi, hogy ezt felírták, mert inkább bukós babáknál szokták ezt. Attól függ milyen sűrűre csinálod, lehet tápszerként, és pépként is adni.
Végülis ártani nem ártasz vele, ha már ott van fogyjon el. Ha meg ízlik neki, akkor legalább tudod mit irass fel, ha a vaniliásat megunja. Mert az én lányom 1-2 doboz után már nem akarta enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!