Diétáztatnátok babátokat védőnő "tanácsára"?
Kisfiam 9 hónapos múlt 10880 gramm és 77 cm.Orvos szerint erős gyerek,abszolút nem kövér,nagy.Mozgásfejlődése rendben,2 hónapja felül,mászik ,feláll,mostmár 2 hete bútorok mellett lépeget.
Ennek ellenére piszkál a védőnő.
dietetikus vagyok és két kisfiú anyukája. Erre azt mondom azt csókoltatom a védőnőd. Nehogy diétáztasd!!!
Természetesen ne adj neki felesleges cukrot: vagyis cukorka, csoki puding édességek chipsek tilos. De egyébként egyen kedve igénye szerint rendszeresen napi 5x.
Futkosson amíg még lehet kint sokat.
Szakmailag szigorúan tilos gyermek főleg csecsemő fogyasztása diétáztatása. Ne hallgass rá. Ha kérdezi mi van mond neki minden ok. A doki is pont ezt mondta nem, ohgy minden ok.
Hasonló paraméterekkel rendelkező babámat nem piszkálja a védőnőnk!! A tiéd elég érdekes :P Felülbírálj a az orvos véleményét?? Nem semmi.
Szerintem se hallgass rá.
Nálunk fordítva van, én aggódom a babám méretei miatt, a védőnőm pedig nyugtat :)
Köszönöm a válaszokat,én is igy gondolom,hogy ekkora gyereket nem szabad diétáztatni.
Egyébként már születésekor is nagy volt(4 kg felett született),az utobbi 3 hónapban pedig már nem hizott olyan sokat,6 hónaposan volt 9750 gramm,7 hónaposan 10 kg,8 hónaposan pedig 10460 gramm volt.Tehát ez is lassul,nem fog mostmár olyan sokat hizni.
Hát ahogy irod, teljesen normálisan étkezik a Babád.
Nem értem, mit lehetne rajta diétáztatni??
Ne kapjon tápszert vagy gyümölcsöt??
Más lenne, ha tényleg édessségeket, pudingot, tejszeletet meg ilyen haszontalan dolgokat kapna, és attól hizna ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!