Aki a nagy étvágy miatt korán kezdett hozzátáplálni doki, védőnő tanácsára, mit jelentett a nagy étvágy? Mennyit evett a baba?
nem az étvágy nagy, a tej kevés. nálunk is ez volt. 3 hósan már éjszakára tápit kapott mert 5x kelt fel. és adtam neki már gyümiket akkor.
nekem fele annyi tejem volt mint egy akkora babának kellett volna, egyszerűen megtorpant a dolog, ő meg mivel nőtt,többet kívánt, de a kínálat nem növekedett bármit tettem.
ne aggódj! amikor én voltam baba-77ben- az volt a szokás,h tápszerest 2,anyatejest 3 hósan kezdtek hozzátáplálni,gyümölcslével,aztán gyümivel stb.
nekem is tápis volt 2hós korától,én biza 3 hósan elkezdtem adni neki mást,mert úgy éreztem jobb neki a friss gyümi pl,mint csak a tápi. egészséges,boldog,energiával teli baba,10 hósan már szaladt, 18hósan beszélt,sose volt dagi!! :))
szia :) én az elso napoktol fogva hozzátáplálok.Pedig van elég tejem szerintem,mert egyfolytában folyik :S Ha vmikor ugy adodik,hogy nem tudok szoptatni,akkor 120ml-t eszik meg,de még utánna eszi a kezecskéjét,ugyhogy van ugy,hogy a 150ml-t is benyomja simán.Most vagyunk még csak 6hetesek.Egész nap alig-alig alszik csak,reggeltol estig eszunk.Fél ora alvás,aztán evés megintcsak.De mikor igy kifárad,már alszik 4-5-6orákat is egyhuzamban. :D Aminek én szívbol orulok,de olyankor meg ugy felkelteném,mert annyira cuki,hulye 1tulajdonság ez.
További jo babázást kívánok :)
19:05-ös vagyok!
T9k sok ismerősöm 2,5-3 hónaposan kezdte külföldön élek és itt 6 kg-ot eléri a baba lehet hozzátáplálni mondta a dokink főleg h tápszeres a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!