S. O. S. reggel 9 re megyünk vérvételre sárgaság miatt 11 hetes Babámmal, de a Védőnő és a doki is azt mondja 5 kor ehet utoljára, h éhgyomorral menjünk! Mivel vigasztaljam a Babát amíg nem kaphat cicit?
Fel 5kor ebreszd fel, oltoztesd at, etesd meg, utanna altasd vissza. Probaljatok ugy elindulni vele, hogy ne ebredjen fel. Ha autoval mentek, akkor jol futsetek fel, mielott kiviszitek a babat, mert bundazsak helyett celszerubb csak egy takaroba bebugyolalni, nehogy felebredjen. Menjetek egy kicsit korabban, hogy ti legyetek az elsok. Ha felebred, sajnos nem adhatsz neki semmit, vizet sem, de az amugy sem nyugtatna meg. Amint megvan a vervetel, etesd meg.
Ha mar nagyon faj a szived a kicsi keserves sirasatol, akkor gondolj arra, hogy az o erdekeben teszed es hogy ezzel egy komoly gondot akadalyozhatsz meg.
Szegény kisbabák... :(
Bocs az OFF-ért, de nem bírom magamban tartani!
Ez felháborító, hogy ilyen pici babákkal órákat kell várni és még nem is ehetnek!!! (Oké, hogy vérvétel, de akkor is!) Tényleg tök feleslegesen adnak időpontot.
Egyébként nekem is sokáig sárga volt a kislányom, de Hál' Istennek nem kellett mennünk vérvételre emiatt. A doki írt rá gyógyszert, de azt sem adtam be neki.
Nálatok olyan nagy a baj?
Szerintem semmi baj!A 2 hós oltáskor még sárgább volt de ma már majdnem fehér.Tök felesleges,de múlt héten visszarendelt a körzeti,h megnézze és holnapra kaptunk időpontot:)Tényleg a fejéből vesznek vért?
Mi az az Off-olás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!