S. O. S. reggel 9 re megyünk vérvételre sárgaság miatt 11 hetes Babámmal, de a Védőnő és a doki is azt mondja 5 kor ehet utoljára, h éhgyomorral menjünk! Mivel vigasztaljam a Babát amíg nem kaphat cicit?
Azt nem tudom, hogy honnan vesznek vért.
De remélem, a babád jól viseli majd a holnapi napot!
+ Te is!
Amikor rámész a válasz küldésre, utána kiírják, hogy:
•Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! :)
első
bocs, hogy nem gyakorlatias válazst adtam:-((
igen, vizet lehet inni vérvétel előtt
Kedves Első!
Te is jó voltál:)
1.Az időpont nem számított,9 helyett 10-re értünk oda,így is fogadtak.Nem a vérvétel,hanem az ultrahang miatt kellett éhgyomorra menni,amit a baba meglepően jól viselt.:)
Fél 6-tól 11-ig nem evett,de el volt foglalva a nézelődéssel.
2.A vérvétel előtt megetethettem.Sőt,azt mondták úgy hígabb lessz a vére,könnyebb levenni.Két kémcsőbe vettek,de csak pár cseppet a kézfejéből.Akkor sírt,de fogtam és hamar megvígasztalódott.
Az,hogy fejből,vagy kézfejből veszik-e ,elmondásuk szerint nővérfüggő,de a fejben nem fáj annyira,mert kevesebb az idegvégződés.
Ajánlották,hogy 5%-os cukrosvizet itassak vele etetések között,attól hamaradd tisztul a szervezete.
Minden rendben,köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!