Altatási gondom van. A kisfiam 1 éves. Eddig a kezemben aludt, én azt az elvet vallottam, h jelez majd, ha neki ez már nem jó. De nem így lett. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
a karomban már nem tud elaludni, csak dobálja magát. ha a kiságyba teszem, csak sír és sír. most 2 óra hiszti után aludt el. persze majdnem végig zokogott. hiába símogatom, énekelek, nem használ. fel akar állni, és nem tud elaludni. de a kezemben sem. akkor hogyan tovább?2009. jún. 9. 15:02
11/12 A kérdező kommentje:
köszi!:)
ma délelőtt is így aludt el, szóval nem merem elkiabálni, de talán megértette, h miről lenne szó:)
remélem nem lesz több olyan napunk mint a tegnapi!!!
2009. jún. 10. 14:57
12/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó lesz! :)
Bízz magadban, az anyai ösztöneidben és a kisfiadban! :)
15:20as válasz írója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!