Altatási gondom van. A kisfiam 1 éves. Eddig a kezemben aludt, én azt az elvet vallottam, h jelez majd, ha neki ez már nem jó. De nem így lett. Mit tegyek?
hát most én is pont ezen vagyok. próbálom, h 1edül aludjon... csak hát most 2 óra volt... de a min. az 1. így az egész nap csak etetés és altatás van szinte. én is szigorú vagyok épp, mert tudom, h máshogy nem lehet sajna...
köszi a segítséget!
Nálunk 3 napig volt csak sírás a 4 napon hang nélkül aludt el. Az elég rossz volt. de megtanulta, hogy egyedül kell elaludnia! és Sikerült! Kitartás!
Együtt engedjük le a redőnyt, adok egy puszit a fejére mondom, hogy jó éjszakát és lerakom, majd becsukom az ajtót. és így alszik el.
köszi!
remélem nálunk sem fog hónapokig tartani ez az állapot. há bevált, akkor próbálok erős maradni...
Néha én is besokallok, de ilyenkor mindig beleképzelem magamat a helyébe.
Szóval, szerintem bízz magadban és ha már eddig képes voltál a gyerekedre hangolódni, akkor most se add föl. Találd meg a megoldást, hogyan tud sírás nélkül elaludni. Mi(14hós a lányom) például együtt lefekszünk a nagyágyra és ha elaludt kijövök a szobából.
Nem tudom altatás előtt mit csináltok. De nem lehet, hogy az a baj, hogy túlpörög, hogy nem tud ellazulni. Esetleg próbáld meg, hogy alvás előtt már besötétített szobában könyvet nézegettek s aztán fekteted csak le.
Itt egy fórum, ahol "sírni nem hagyó anyukák" praktikáit olvashatod nappali alvásnehézségekkel kapcsolatban: [link]
hátha vki visszanéz:
besötétítettem és éjjeli lámpát gyújtottam. a mi ágyunkba feküdt, meséltem, énekeltem, aztán mikor sírt, mert álmos volt, betettem a kiságyba és símogattam. ott pedig szépen sírás nélkül elaludt.
szerintetek ez így jó lesz?
Szuper!
Ügyes vagy! Csak így tovább! Lehet már holnap nem így lesz, de aztán legközelebb megint ügyesen elalszik! Megtanulja, vagyis megtanítod! Ügyi vagy!
Az első voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!