Mikortól eszik/evett a babád darabosat? Sosem fulladozott?
Jókat adsz neki. Sajna ez ilyen, figyelni kell. Többen is írták egy idő után rájön hogyan is kell majszolni.
Volt amikor be sem kötöttem, hogy kitudjam kapni és kirázni belőle:O
Talán még annyi, hogy olyat adj neki amit ő rág le, pl alma. Ne pedig pici darabokat pl kukorica.
Nem olvastam a válaszokat, bocs ha már valaki javasolt előttem. Nekem 8 hónapos múlt a kisfiam, para anyuka vagyok a javából, ha rajtam múlt volna a gyerk 6 éves koráig csak pépeset eszik:-) De nem, mert ő nem így akarta, nagyon hamar elkezdett érdeklődni a rágcsálás után. Kezdtem a babapiskótával, hamar kidobtam, nem tudta enni csak rágcsálta, aztán a nagyobb darabokba majd belefulladt, kifli, kenyér héja dettó. Babakeksz egyenesen kuka. Véletlenül kipróbáltam, a főtt krumpli darabokat, és láss csodát! Remekül működik, kis háromszögre vágva megfőzöm, de jó alaposan, hogy szét tudja nyomni. Később lehet keményebbre is főzni. Szóval én ezzel tanítottam meg rágni. Nem tud megakadni,mert csúszós, ha úgy volt esetleg, hogy éppen megakadna, akkor csak nyelt egyet és már lent is volt. Én merem ajánlani. Aztán jött a főtt répa, és a banán.
Most már nagyon ügyes, bármit megrág amit adok neki.
8 hónapos múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!