12 hos babámnak ez a napi étrendje szerintetek igy rendben van? (még nem eszi nagyon a darabosat)
Szerintem jó. Meg eleve, ha nem hajlandó többet enni, akkor kár lenne erőltetni.
Ha nem aludná át az éjszakát, akkor mondanám, hogy ne adj 3-kor olyan sok kaját, csak keveset, és vacsizzon inkább 6 körül. És akkor maradhat az esti kakaó is.
A lányom most lesz 1 éves, reggeli 200 gramm joghurt gyümivel, keksszel, vagy túrókrém. Ebéd 220 gramm főzelék, plusz egy babadesszert, uzsi egy babadesszert, vacsi fél 7 körül 250 gramm főzelék, és este 8 körül még megiszik 180-200 ml tápszert.
Melyik tùròkrèmet adjàtok a picinek??? Bocs az off-èrt!
Szerintem rendben van, jòl csinàlod hiszen alszik, jàtszik, vidàm, maximàlisan megfelel neki az ètrendje.
Kislànyom ugyanígy eszik ès most lesz egy èves.
Az én 12 hónaposom étrendje:
reggel ébredésnél szopi+240ml tej
9 körül reggeli májas kenyér vagy felvágott.De ez csak pár falatka.
12ó főzelék hússal.Nem mértem mennyi,változó mennyit eszik.
Ebéd után alvás közben szopi.
16ó gyümölcs vagy joghurt,krémtúró...stb Kb 1 gyümit eszik meg.Pl egy banán joghurttal,vagy egy alma müzlivel
19ó vacsi itt megint falatkákat eszik.Felvágott,sonka...
21ó alvás szopi+240ml tej
Ő 78cm és 9200g most bújt ki a 8. foga és villával töröm össze neki a darabos ételeket.
Szerintem kisfiad étrendje is megfelelő.Nekem a védőnők szokták mondani,hogy kicsit sovány de mit csináljak ha nem eszik többet?
Első vagyok. Én a Milkland natúr krémtúrót szoktam venni, az fél kilós, de akkor mi is eszünk krémtúrót (vagy gyümölcsöset, vagy vaníliásat), vagy magunknak csinálok körözöttet.
A kenyér, kifli, kalács nálunk is csak pár falat erejéig nyerő. Bezzeg ha ő elcseni a szatyorból, akkor egész sokat megeszik a zsákmányából. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!