Mit adtok enni 1 éves múlt gyermeketeknek? Eszik darabosat?
1éves a lányom, 3foga van, és már csak villával picit összébb nyomom neki a kaját. Ma pl kuszkusz édes-savanyú csirkével volt a vacsi, ebédre kocsonya volt, és nagyon ízlett neki.
Imád rágni, épp a 4.foga jön, kedvence a napokban a valóban száraz kenyér héj. A belsejét kidobálja a száraz vackot meg eszi:D
1 éves, 7 foga van, semmit nem hajlandó pürésítve megenni az almát is egészben eszi. :) Meghámozom, egészben neki adom, ügyesen elfarigcsálja az első fogaival.
Nagyjából azt eszi amit mi, ma paradicsomos, húsos lasagne volt a menü. Igyekszem olyant főzni, amit könnyen elrág, tészta félék ilyen-olyan zöldséges mártással, rakott dolgok, mártások stb, szerencsére nem válogatós, mindenevő.
Reggel este tápszert kap, reggelire péksüti (én szoktam sütögetni), tízórai gyümölcs, uzsi joghurt, vacsi csak csipegetés, nem eszik ilyenkor már rendesen, de este megissza az összes tápit.
Kisfiam nagyon válogatós ezért mindig bajban vagyok az ebéddel.Neki többnyire külön főzök és villával töröm össze nem turmixolok.Főzelékeket készítek csirkemellel.Ma pl spenót volt főtt tojással.Szereti még a burgonyafőzeléket,meggyszószt,kelkáposzta főzeléket.
A gyümölcsöt imádja,abban nem válogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!