Kisfiam 10-en lesz 6 honapos.72cm es 10kg. Ez nem sok egy kicsit? (Marmint a kg. )
Figyelt kérdés
Reggelire (08:00) eszik 1 kisuveg rizspudingot es egy uveg gyumolcsot.
Ebedre (11:00) 250g fozeleket.Vagy 125g fozelek es ugyen ennyi gyumi.
Uzsira (15:00) 260ml tapszert.
Vacsira(19:30) szinten 260ml tapszert eszik meg.
2012. febr. 27. 13:22
31/34 anonim válasza:
Nagyon helyes babácska :) sztem nem gond,attól is függ mennyivel született,meg a genetikától is,kisfiam 49cmel 3300grammal született,most 72cm 9000gramm és 10 hónapos.Ő kisebb baba,de amilyen kicsi olyan aktív. :)
33/34 drienn válasza:
az en fiam csak anyatejes es 7,50 kg 3ho3hetesen...4,30al szuletett...anyatejjel allitolag nem lehet elhizlalni, de ha igy folytatja 6hora mi is utni fogjuk a 10et:) vigyazz az etrendjere ez amit tehetsz...majd lemozogja...minden baba maskepp novekszik!
34/34 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit husi, de nagyon aranyos, erős legényke! Kövérnek egyáltalán nem mondanám! Az én kisfiam is 6 hónapos 8,7 kg és 75 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!