15 hónapos oltás? Talán tudok segíteni. én is féltem ettől az oltástól de az orvosunk tanácsára adtam neki oltás előtt thuja homeós bogyót és semmi baja nem lett a babámnak talán nektek is beválik- mármint akinek éppen aktuális
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 11:37
1/14 anonim válasza:
mi szerdán voltunk a 15 hó oltáson, és bogyók élkül sem lett semmi baja tőle :)
2/14 anonim válasza:
Nem törvényszerű, hogy bármilyen mellékhatást okozzon az oltás! Ha okoz is, az nagy valószínűséggel valamilyen rejtett vírusnak köszönhető. Tehát ha lappang valami a gyerekben, amit még esetleg az orvos sem láthat, akkor nagyobb eséllyel fog a gyerkőc lázasodni.
Az én fiam több, mint 2 hete kapta, és nem történt semmi probléma szerencsére! És nem kapott bogyót! :)
3/14 anonim válasza:
Nekem egyik oltástól sem lett semmi baja.
Ez a homeós dolog meg humbug.
4/14 anonim válasza:
köszi,de eddig egy oltástól sem lett semmi baja
5/14 anonim válasza:
Köszi:)
Én se adtam neki bogyót, és semmi baja nem lett, de azért aranyos vagy, hogy megosztottad velünk:)
6/14 anonim válasza:
A kislányomnak sem volt soha semmi baja egy oltástól sem, kivéve ettől az egytől... én is meglepődtem. Még mondta is a doki, hogy figyelgessem, kb 10 nap múlva és ha nagyon felmegy a láza, vigyem be. Bő 1 héttel az oltás után lázasodott be tőle, és jó magasra felszökött neki 39, 4 volt, és kb 2 napig tartott! A doki azt mondta, ennél az oltásnál ez sokszor előfordul, főleg 1-2 héttel az oltás után kell figyelni a babát, nem rögtön utána! Ha előbb tudok erről a homeos bogyoról, lehet kipróbáltam volna... sokan esküsznek rá. Nekem nagy tapasztalatom nincs ez ügyben. :)
7/14 anonim válasza:
Elsőnek: az MMr esetleges mellékhatásai az oltást követő 7-21. nap között fordulhatnak elő. Még várj egy kicsit, de reméljük semmi nem lesz:)
8/14 anonim válasza:
Nekünk azt mondták, számoljam a napokat, mert 10-14 nap múlva várható: láz, kiütések. Eddig még sosem volt lázas kislányunk, most, a 10. nap éjjelén 'berobbant', már harmadik napja hőemelkedés közeli testhője van, estére pedig láz. A szomszéd kislány 3 napig volt lázas,és ki is pöttyöződött. Jó lett volna hamarabb feltenni azt a 'kérdést'!
9/14 A kérdező kommentje:
ú - hát én csak segíteni akartam....
2011. máj. 27. 15:19
10/14 anonim válasza:
A homeopátiás bogyók, nem "humbug" ! Sokáig én is így gondoltam, de megváltozott a véleményem!(ez másik történet) Mindenesetre köszönjük a tippet! Lehet, hogy meg is próbáljuk, mi még előtte állunk ennek az olltásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!