Kisfiam 10-en lesz 6 honapos.72cm es 10kg. Ez nem sok egy kicsit? (Marmint a kg. )
Reggelire (08:00) eszik 1 kisuveg rizspudingot es egy uveg gyumolcsot.
Ebedre (11:00) 250g fozeleket.Vagy 125g fozelek es ugyen ennyi gyumi.
Uzsira (15:00) 260ml tapszert.
Vacsira(19:30) szinten 260ml tapszert eszik meg.
Lehet, hogy lassabb az anyagcseréje.. Próbálj neki olyanokat adni, ami gyorsítja (szilva, barack..), és kerülni, ami fogja a hasát (alma, krumpli..)
Persze, hogy sír, ha kevesebbet kap, mert már kitágult a gyomra.. Pótold vízzel azt a 60 ml-t, az is eltelíti. Itasd meg evés előtt pl.
Fura, fogzásnál általában csökken az étvágyuk egyébként - legalábbis én így tudom és ez az eddigi tapasztalatom.
szerintem le fog lassulni a fejlődés mikor elkezd aktívan mocorogni.Ne aggódj, ha arányos és úgy látod, hogy minden oké, akkor nincs ok aggódni.
Amúgy nem tudom miért írják, hogy sokat eszik...oké,lehet egyszerre sokat eszik, de 1 nap csak 4x kap, szóval ha ezt vesszük akkor szerintem nem sok...van aki ilyen idősen nap közben 5x kap, plusz éjjel 1-2x.
Kedves utolsó!
Szerintem aki azt írta hogy sokat eszik,mint én is hogy a 260ml szép teljesítmény.Nem úgy értettük hogy egy nap eszik sokat hanem hogy egy evésre sok.260ml 6hónaposnak nem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!