Anyukák! 6 hónapos babának lehet adni joghurtot, vagy pudingot? Mármint amit boltból veszek. Pl milli mia-s vaníliás puding. Mert kóstolta a kisfiam és imádja. Illetve sima gyümölcsteát lehet adni?
Semmiképpen ne adj ilyen bolti vackot, főleg iylen kicsinek.
Amúgy tejtermékekekt is csak 8 hótol ajánlott adni.
8 hónaposan ajánlják csak a tejtermékek bevezetését, de én ilyet nem adnék/adtam 8 hónaposan sem, nincs szüksége tartósítószerre és színezékekre egy babának.
natúr joghurtba vagy túróba tettem a gyümit, jól összeturmixoltam... nem egy nagy dolog!
Várd meg a 8 hónapot és akkor is inkább a natúr joghurttal túróval kezd, igen gyümölcsteát már adhatsz.
Én a vizet 1 éves koráig forraltam.
22 hónapos kisfiú anyukája
már szinte mindent leírtak előttem, még annyi, hogy szerintem a pudingban tutira van hozzáadott cukor is, persze, hogy imádja a kisfiad, melyik gyerek nem szereti az édeset/édességet? de ne szoktasd hozzá, mert aztán a sima gyümölcsöt is meg kell cukroznod, ha meg akarod etetni vele! a natúr joghurt/túró/gyümölcs turmixot adhatod majd, de fél évesnek még korai szerintem is, én csak 10 hónapos korától adok a lányomnak, igaz, mi 6 hónapos korában kezdtük egyáltalán a hozzátáplálást.
A vízforralásról pedig azt mondják a szakértők, hogy min. 5 perc forralás kell a sterilizáláshoz. Én bevallom, csak vízforralóban szoktam forralni, ami ugye nem forral 5 percig, de nem volt ezzel problémánk, a babámnak jó az emésztőrendszere.
nem. se pudingot,se joghurtot, se gyümölcsteát.
miért kóstolgatja ezeket? ki adja neki?
van babapuding, az 6 hónapos kortól adható, de szerintem az is felesleges.
6 hónaposan még babteát adtam neki, esetleg gyenge kamillateát.
a vizet kb. 1,5 éves koráig forraltam. nem kerül semmibe.
második
lányom 20 hós, forralomm neki a vizet a teához, tápszert nem kap/ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!