Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól adtok a gyermeketekne...

Mikortól adtok a gyermeketeknek rendes gyümölcsteát a babatea helyett?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 11:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem adok mert aroma és szinezék van benne.

L...ton yellow labelt szoktam 5 percig áztatni abból kap.

2010. nov. 10. 11:09
 2/13 anonim ***** válasza:
egyébként két éves kortól napi egy csészével
2010. nov. 10. 11:10
 3/13 anonim ***** válasza:
10 hótol kapja a Pickwick gyerekteáját, és bármilyen gyümitea, amiben nincs feketetea. De jó fajta, nem pl. Tescos. Addig meg csipkebogyó teát kapott.
2010. nov. 10. 11:22
 4/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Normális fekete teás teát majd 3 éves kortól adok neki. Úgy is azt kapnak az oviban is.
2010. nov. 10. 11:25
 5/13 anonim ***** válasza:

na mert a lipton yellow-ban nincs aroma.....az még fekete tea is ráadásul.....bocs az offért.....

dm-be lehet kapni 9 hónapos kortól való filteres csipkebogyó teát, ez a neve: alnatura, kinder früchte tee.

3 percig áztasd a filtert, és ennyi, kislányom nagyon szereti:) összetevői: alma, csipkebogyó, hibiszkusz, narancshéj, ennél egészségesebb nincs szerintem.

2010. nov. 10. 11:26
 6/13 anonim ***** válasza:
utolsónak igaza van a liptonnal kapcsolatban.11.25-ös vagyok, 20 hónapos a kisfiam, jelenleg csipkebogyó tea van itthon, abból is a jó fajta.
2010. nov. 10. 11:29
 7/13 anonim ***** válasza:

11:26-os:

eszembe jutott, hogy van az african rooibus vöröstea, és ezt is ihatja pár már, ebben van csecsemő tea is filteres, de felnőttek is ihatják.

mondjuk kislányomnak nem ízlett, de nekem igen:)

szóval filteres vöröstea is mehet.

és a fekete teát nem adnám neki, ha az oviban valóban azt kap, akkor onnantól igen, de előtte semmiképp

2010. nov. 10. 12:15
 8/13 anonim ***** válasza:

20 hónapos és a DM-es lógatós gyerekteát veszem neki, aban nincs feketet tea, vagy csipkebogyóteát.

A bolt "gyümölcsteákban" meg van.

2010. nov. 10. 12:34
 9/13 anonim ***** válasza:
utolsónak. nem mindegyik gyümiteában van fekete tea.
2010. nov. 10. 12:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Természetesen olyan gyümölcsteára gondoltam, amiben nincs feketetea.
2010. nov. 10. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!