Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell elkészíteni a...

Hogyan kell elkészíteni a tojást a babának? Mármint főtt tojást adjak neki? Mennyit? Még nem kapott eddig. Most lesz 10 hónapos. Kaphat már ugye, jól gondolom?

Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom tojásfehérjét csak 1 éves kortól kaphat. Én rántottát csináltam először belőle. Előtte csak tojássárgáját kapott, megfőztem a tojást és a sárgáját belekevertem a főzelékébe hús helyett heti egyszer.
2011. jan. 15. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Én rakott krumplit csináltam ilyen idősen, tojássárgájával virslivel. Fehérjét 1 éves kor után.
2011. jan. 15. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
egy éves kora alatt csak sárgáját evett.én úgy csináltam,hogy keményre főztem,leszedtem a fehérjét és beleturmixoltam a sárgát a főzelékbe.egy héten max kettőt adtam neki.Egy éves kora után előbb rántottát csináltam egész tojásból,majd amikor nem volt gond,már mindenfélét kapott,amiben egész tojás is. van.Pl. rakott krumpli,ahogy előttem is írták.
2011. jan. 15. 12:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 15. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én egy tojássárgáját kikevertem bio margarinnal (Alsan márkájú) és azt adtam neki pici kenyérfalatkával 11 hósan. Aztán tojásrántottát csináltam csak a sárgájából. Nem kevergettem, csak mint egy palacsintát, úgy megsütöttem egy csöpp olivaolajon és felvágtam kis csikokra és azt majszolta.
2011. jan. 15. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!