Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek? Ma voltunk...

Szerintetek? Ma voltunk orvosnál kislányommal aki egy hét múlva lesz 8 hónapos! A vizsgálat során kiderült hogy meg van duzzadva a két cicije

Figyelt kérdés
Mikor kérdeztük, hogy ez vajon mitől van leesett az állunk a választól! VANNAK OLYAN TÁPSZEREK MELYEK HORMONOKAT TARTALMAZNAK volt a válasz! És mi valóban nemrég váltottunk új tápszerre! Sok olyan dolgot mondott még ami tényleg igaz a mi esetünkre! Például az hogy ez a tápszerek hasonlítanak a testépítők által szedett cuccokra és a szervezet olyan szinten hozzá tud szokni hogy egyfolytában azt igényli! Ránk ez nagyon igaz! De most komolyan? Ilyet hogy lehet felfogni? Nekem elég nehéz :( Amúgy a tápszer az a HUMANA BABY FITT a banános! Vannak akiknél ugyanez fordult még elő??? Most teszteljük még egy pár hétig, hogy rá jöjjünk tényleg ez e az oka a cici növekedésnek :( :(

2012. febr. 24. 20:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

MInd3 gyerekem tápszeres volt. Nem volt gond egyikkel sem. A 3. baba nekem is itta a Humana Ha-t, de én váltottam annak ellenére, hogy biztosan jo, mert utáltam, hogy ráragadt az uvegre (bocs a hiányos ékezetekért, nem tudom átállitani a billentyuzetet). Es valahogy nekem a Nutrilon jott be az elso 2 gyereknél is, ezért váltottam, én valahogy ebben jobban biztam.

Hát kiváncsi leszek, de nem hiszem, hogy ettol lehet baja. Eleve az, hogy német termék, már azért is szerintem bizalmat élvez.

2012. febr. 29. 15:24
 22/25 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, de szerintem túl spirálozod ezt a dolgot!! Egyébként mi is ezt a tápszert esszük már hónapok óta és a kislányomnak semmi baja tőle. Azért, mert egy orvos ilyet mond, az még nem jelent semmit! Itt a gyakorin is mindenkinek az orvosa minden témában mást mond. Ha csak a lázmérést nézzük a popsiban, vagy az oltásokat. Van akinek azt mondja a rota oltásra, hogy mindenképpen adja be, és van akinek az orvosa azt mondja, hogy felesleges. Szóval szerintem nagyon nagyon túl spiráloztad!!! Ellenőrzött termékről van szó és ráadásul nagyon szigorúan is vizsgálják a bébikajákat.
2012. márc. 5. 09:51
 23/25 anonim ***** válasza:
45%

Nekünk a Humana tápszer annyira megfogta a baba hasát,hogy pár napig nem kakilt és utána amikor sikeredett akkor meg szilárd volt az egész...1,5 hétig használtuk ezt a tápszert és addig folyamatosan szilárd volt a kaki,utána visszaálltunk a Bebára és 2-3 nappal később már megint olyan volt,mint a Humana előtt. Mi így csalódtunk benne,az biztos hogy többet nem veszek ilyen tápszert.

Tudom,hogy nem a kérdéseddel kapcsolatban válaszoltam!

2012. márc. 5. 12:13
 24/25 anonim ***** válasza:
En is hallottam ilyet, de nem tápszertol. A kislánynak is el kezdtem noni a mellei. Eleinte azt mondták, hogy rák meg ilyesmi. A szulok teljesen kivoltak. Majd kiderult, hogy hormonprobléma. Ez a hormonprobléma a csirke hustol van, mert ezek az állatok tele vannak nyomha hormonokkal, hogy pár hét alatt megnojenek vágosulyra. Ilyet nem adtak a gyereknek csak falusi, udvaron nevelt csirkét. Majd helyrejott a gyerek. Olyan 1 éveske volt. Azt hittem,hogy leesek a székrol, amikor meghallottam. Ez ez nem mende-monda, hanem az egyik ismerosomrol van szo.
2012. márc. 5. 14:59
 25/25 anonim válasza:
100%
Az én babám(15hó) anyatejes, soha nem evett tápszert, de amikor emelkedik az én hormonszintem(félidő és menstruáció idején) az ő cicije is megduzzad és utána visszamegy.
2012. márc. 7. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!