8 hónapos kislányommal már együtt fürödhetek?
Persze, furödhetsz vele. Gondolj bele, 3 honposan van aki baba uszásra viszi a babáját.
Én azért ugy csináltam, hogy elötte lezuhiztam magam.
kedves első, milyen felfogás ez? Már bocsi. Nem vízspórolásból fürdünk együtt a gyermekkel, hanem azért mert nagyon jó buli.Nekem kisfiam van, 3 éves , sűrűn fürdök vele. Imádja, hatalmas pancsi partit szoktunk tartani:-)
Nyugodtan fürödhet apával is.
Igen, fürödhettek már együtt.
Nekünk 4 hónapos a lányunk, alig várjuk, hogy eljöjjön ez az idő :-)
Jó pancsizást :-)
Én pont most olvastam a napokban, hogy sok anyuka, akinek csak pici folyása van, már annyira hozzászokott az évek alatt, hogy azt hiszi, természetes. Holott lehet, hogy valamilyen fertőzése van. És a cikkben pont emiatt óva intették az anyukákat a gyerekkel való együtt fürdéstől.
Tehát előbb érdemes kivizsgáltatni magad, nincs-e bármi probléma. Mert van olyan bakteriális fertőzés, ami egyeseknél nem okoz tüneteket, de jelen van.
De ha nincs gond, akkor szerintem fürödhettek együtt. Csak rendszeresen ellenőriztetni kell magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!